12000 TL telefona vermeli miyim?

Lorfselo

Centipat
Katılım
1 Ağustos 2022
Mesajlar
546
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 2060 İ3 12100F
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar ailem telefona 12000 TL vermek yerine 8000 TL civarı bir şey almamı kalanının israf olduğunu söylüyor. Siz ne düşünüyorsunuz?
 
Modelleri ve telefondan beklentilerini söylersen daha iyi yardımcı olmaz mıyız sence?
 
Alacağın telefonun modeli ve özelliklere göre alınabilir. Ayrıca, telefonu çok kullanan biriysen ve çok da değişmek istemiyorsan çok mantıklı bence iyi bir şey almak. Tabii, seçim sonrası vergi indirimleri söz konusu ama seçim senin.
 
Arkadaşlar ailem telefona 12000 TL vermek yerine 8000 TL civarı bir şey almamı kalanının israf olduğunu söylüyor. Siz ne düşünüyorsunuz?
Almışken adam akıllı bir şey almak lazım. O 4 bin farka kesinlikle değecek cihazlar var.
 
Dostum Android düşünüyorsan 8k yeterli olacaktır ama iPhone düşünüyorsan 12k bas al kafan rahat olur. Bana kalırsa 12k telefon için yüksek bir fiyat ama 8k telefona versen cebinde kalan 4k ne işe yarayacak? Değer kaybedecek sadece böyle düşün bir de. 3 gram altın alırsın 4k para ile o da iki yıl sonra en fazla belki 300 belki 400 lira kazandırır fazlası yok. Çok uzatmadan sonuca gelirsek Android ise 8k yeter iPhone istiyosan yapıştır 12k masaya al.
 
Sana bağlı. Sadece video izliyor, instagram da takılıyorsan 6K'lık telefon bile yeterli. Ama mesela işinin bir kısmını telefonla yönetiyorsundur o zaman iyi bir şey alabilirsin. Zaten ailen alıyormuş. Büyük ihtimalle dünyayı kurtarmayacaksın. 7-8K'ya Oneplus telefon tercih edebilirsin. Her yönden memnun eder.
 

Geri
Yukarı