12000 TL televizyon önerisi

Hocam az once LG nano756pa satin aldik.
Pazartesi gunu elimize ulasacakmis, umarim pişman olmam.
Magazada ufak bir deneyimleme sansim oldu ve goruntu kalitesi oldukca hosuma gitti.
Ben 10 yıllık bir lg kullanıcısıydım. Ekran panelinde beyaz beyaz noktalar oluştu,o yüzden değiştirmek istedim. Buda ufak bir bilgi olsun.

Güle güle kullan inşallah dostum.

Hocam az once LG nano756pa satin aldik.
Pazartesi gunu elimize ulasacakmis, umarim pişman olmam.
Magazada ufak bir deneyimleme sansim oldu ve goruntu kalitesi oldukca hosuma gitti.

webOS TV almak bence de en mantıklısı. Hayırlı olsun reis

Ben 10 yıllık bir LG kullanıcısıydım. Ekran panelinde beyaz beyaz noktalar oluştu, o yüzden değiştirmek istedim. Bu da ufak bir bilgi olsun.

Güle güle kullan inşallah dostum.

webOS TV almak bence de en mantıklısı. Hayırlı olsun reis.

Teşekkür ederim, 12 yillik kulustur Vestel'den bikmistim açıkçası.
Degistirme ihtiyaci duymuyordum su zamana kadar (televizyon nadir kullanıyorum genelde bilgisayar uzerinden veyahut tablet vb.) Ama gercekten illallah ettim gerek goruntu kalitesi gerek olmayan arayuz vesaire.

Teşekkür ederim, 12 yillik kulustur Vestel'den bikmistim açıkçası.
Degistirme ihtiyaci duymuyordum su zamana kadar (televizyon nadir kullanıyorum genelde bilgisayar uzerinden veyahut tablet vb.) Ama gercekten illallah ettim gerek goruntu kalitesi gerek olmayan arayuz vesaire.

Samsung veya LG ne fakeder :D sonuçta her ikisi de Güney Kore ürünü tek fark marka ve işletim sistemi bir de anakart. Aynı Hyundai ve Kia gibi. Tekrardan hayırlı olsun kral iyi günlerde kullan.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı