12000 TL'ye sistem toplama

Bütçe
12000 TL
500 GB SSD yetmez bir de Gigabyte ürünleri kaliteli değil yüksek performans diye biraz kalitesiz parçalar olmuş :D.
Aksine parçaları oldukça kaliteli seçmeye çalıştım. 500 GB SSD yetmez ise SSD'yi HyperX 480 GB alıp yanına bir de WD'nin HDD'lerinden ekleyebilirsiniz. Tabi siz isterseniz 12.000 TL bütçe ile RTX 2060'lı sistemi alabilirsiniz, benim açımdan bir sıkıntı olmayacaktır :) Bu arada benim seçtiğim ekran kartının sizin seçtiğiniz ekran kartından daha serin çalışacağına eminim.
 
Aksine parçaları oldukça kaliteli seçmeye çalıştım. 500 GB SSD yetmez ise SSD'yi HyperX 480 GB alıp yanına bir de WD'nin HDD'lerinden ekleyebilirsiniz. Tabi siz isterseniz 12.000 TL bütçe ile RTX 2060'lı sistemi alabilirsiniz, benim açımdan bir sıkıntı olmayacaktır :) bu arada benim seçtiğim ekran kartının sizin seçtiğiniz ekran kartından daha serin çalışacağına eminim.

R5 ile darboğaz olursa?
 
R5 ile darboğaz olursa?
Hangi çözünürlükte oynayacaksınız 1080P'de ufak tefek darboğazlar olabilir ancak 2K'da darboğaz söz konusu değil. Ayrıca ileride yükseltme yapmayı düşünüyorsanız sisteme, benim topladığım sistemi almanız daha mantıklı olacaktır ancak ileride sistemi tamamen yenilemeyi düşünüyorsanız @Umut 77 arkadaşımızın topladığı sistemi alabilirsiniz :)
 

Geri
Yukarı