SON İ3 BÜKÜCÜ
Hectopat
Overclock yaptırma taraftarı değilim ömrü kısalıyor diyorlar.
Alınır mı?
Nasıl yapılacağını da bilmiyorum, sıkıntı bu. Çevremdeki bilgisayarcılara da pek güvenmiyorum.Doğru işlem yapılırsa asla öyle bir şey olmaz. Ömrü bile artabilir.
64 Bit ve 128 Bit farkı var, biraz kafamı karıştırıyor o.Alınmaması için bir neden var mı? GT 1030 fanlı ve ASUS işte.
Nasıl yapılacağını da bilmiyorum, sıkıntı bu. Çevremdeki bilgisayarcılara da pek güvenmiyorum.
64 Bit ve 128 Bit farkı var, biraz kafamı karıştırıyor o.
Evet, performansları aynı. Bir oyunda biri 10 FPS alır öbürü 9, başka oyunda biri 10 alır biri 9.
Performansları aynı değil yanlış bilgi vermeyin lütfen.
2 GB olanını alacağım diyor arkadaş. Azıcık araştırın lütfen.
2 GB olanını alacağım diyor arkadaş. Azıcık araştırın lütfen.
Biliyorum.
Bu videoda ikisi de 2 GB karşılaştırmaya bakacak olursanız RX550 bayağı farkla önde ama fiyatları aynı değil maalesef.
Azıcık araştırın lütfen.
Bazı oyunlarda RX 550 önde, bazılarında GT 1030. 1200 lira RX 550'ye vermek mantıklı mı? 850 liraya GT 1030 var işte. Ayrıca konu kapanmıştı, ne gereksiz yapıyorsun arkadaşım?
Bazı oyunlarda RX 550 önde, bazılarında GT 1030. 1200 lira RX 550'ye vermek mantıklı mı? 850 liraya GT 1030 var işte. Ayrıca konu kapanmıştı, ne gereksiz yapıyorsun arkadaşım?
Oradaki ekran kartı yüksek ihtimal 4 GB.
Bu videoda Destiny 2 ve PUBG harici oyunların hepsinde 5 6 FPS fark var yeri yeri 10 FPS farkta gördüm bu yüzden 350 TL farka değer aynı zamanda AMD driver desteğini daha beğeniyorum giriş seviyesi kartlara verdiği bir de bu konuyu incelerseniz buradan alacağınız RX550'ler daha daha performans verecektir.
Rehber: Hangi RX 550 modeli alınmalı?
Özellikle son zamanlarda 1000 lira civarı ekran kartlarına giderek artan rağbet RX 550 gibi kartları ön plana çıkarmaya başladı. Ben de onlara öneri için baktıkça aralarındaki fark giderek daha çok dikkatimi çekmeye başladı ve şu an buradayız. Burada birkaç sık sorulan soruya cevap verip...www.technopat.net 
Açıklama kısmına bakarsanız 2 GB yazıyor.
Hem bana araştırın lütfen deyip cevap veriyorsunuz ama 2 GB olduğunu görmediniz mi? Cidden tamam bütçesi olamayanlar için güzel kart önerisi GT1030 ama bütçesi varsa 350 TL katılıp daha fazla performans alabilecekken neden GT 1030 alsın konu sahibi? Yine onun tercihi alabilir GT 1030 ama ben tavsiye etmiyorum hatta RX550 bile tavsiye etmem aslında ama GT1030 ile kıyaslanamaz. Aslında RX470 falan bulabilirse 2.el daha iyi olur. RX550 bile alınabilir değil.
Peki bu fiyata bu nasıl olur?Bu videoda Destiny 2 ve PUBG harici oyunların hepsinde 5 6 FPS fark var yeri yeri 10 FPS farkta gördüm bu yüzden 350 TL farka değer aynı zamanda AMD driver desteğini daha beğeniyorum giriş seviyesi kartlara verdiği bir de bu konuyu incelerseniz buradan alacağınız RX550'ler daha daha performans verecektir.
Peki bu fiyata bu nasıl olur?
MSI Nvidia GeForce GTX 1050 2GB OC 128Bit GDDR5 2GT-LP Ekran Kartı Fiyatları
MSI Nvidia GeForce GTX 1050 2GB OC 128Bit GDDR5 2GT-LP Ekran Kartı modelleri en ucuz fiyat seçenekleriyle Cimri.com'da! MSI Nvidia GeForce GTX 1050 2GB OC 128Bit GDDR5 2GT-LP Ekran Kartı modellerinin ürün özelliklerini ve yorumlarını karşılaştır, fiyat değişim grafiği ile en uygun fiyatını kaçırma.www.cimri.com