Bu videoda Destiny 2 ve PUBG harici oyunların hepsinde 5 6 FPS fark var yeri yeri 10 FPS farkta gördüm bu yüzden 350 TL farka değer aynı zamanda AMD driver desteğini daha beğeniyorum giriş seviyesi kartlara verdiği bir de bu konuyu incelerseniz buradan alacağınız RX550'ler daha daha performans verecektir.
Özellikle son zamanlarda 1000 lira civarı ekran kartlarına giderek artan rağbet RX 550 gibi kartları ön plana çıkarmaya başladı. Ben de onlara öneri için baktıkça aralarındaki fark giderek daha çok dikkatimi çekmeye başladı ve şu an buradayız. Burada birkaç sık sorulan soruya cevap verip...
www.technopat.net
Açıklama kısmına bakarsanız 2 GB yazıyor.
Hem bana araştırın lütfen deyip cevap veriyorsunuz ama 2 GB olduğunu görmediniz mi? Cidden tamam bütçesi olamayanlar için güzel kart önerisi GT1030 ama bütçesi varsa 350 TL katılıp daha fazla performans alabilecekken neden GT 1030 alsın konu sahibi? Yine onun tercihi alabilir GT 1030 ama ben tavsiye etmiyorum hatta RX550 bile tavsiye etmem aslında ama GT1030 ile kıyaslanamaz. Aslında RX470 falan bulabilirse 2.el daha iyi olur. RX550 bile alınabilir değil.