1200TL'ye RX 470 alınır mı?

Bütçe
1200

Regista

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar 1200TL'ye RX 470 buldum. Mağazada 3 ay firma garantili olarak satılıyor. Aynı karttan stok yapmışlar ve hepsi 2.el. Bu kartlarla mining yaptıklarından şüpheleniyorum. Açıklamada bir şey yazmamışlar. Sizce bu bütçeye alınır mı? Pazarlıkta var.

Dosya Ekleri

• 303AEDBC-89D7-43E5-8AC3-FE0B26308ABE.png
    303AEDBC-89D7-43E5-8AC3-FE0B26308ABE.png
    384,4 KB · Görüntüleme: 63
Arkadaşlar 1200TL'ye RX 470 buldum. Mağazada 3 ay firma garantili olarak satılıyor. Aynı karttan stok yapmışlar ve hepsi 2.el. Bu kartlarla mining yaptıklarından şüpheleniyorum. Açıklamada bir şey yazmamışlar. Sizce bu bütçeye alınır mı? Pazarlıkta var.

900 TL'ye verirlerse al 1200 TL çok pahalı RX 570 bulunur o fiyata.

Zaten Mining Edition gibi duruyor. Bence, buna bulaşmayın. Sadece DVI çıkışlı ise Mining kartıdır.

Fiyat fazla pahalı, o fiyata daha iyi ekran kartları stoklar gelince bulunabilir. Malum ekran kartı stokları yok herkes fırsatçı, fiyatlar 2 katına çıkmış durumda.

1200 TL çok, 800 TL maksimum ederi. Sonuna kadar zorla bence.

1200TL'ye başka RX470 ASUS STRIX var. Onu alabilirim en son ederi ne olur sizce?
Fiyat fazla pahalı, o fiyata daha iyi ekran kartları stoklar gelince bulunabilir. Malum ekran kartı stokları yok herkes fırsatçı, fiyatlar 2 katına çıkmış durumda.

En son sıfır RX550 almak üzereydim 700 liraya. Son an da kurtuldum.

Ben mining için kullanıldım yazıyor üstünde. 470 için o fiyat fazla en fazla 900 TL eder. RX 570 bulursunuz.

Hocam ekran kartı fiyatları uçmuş durumda olabilecek en düşük fiyata alabilirsem alırım yoksa fiyatlar düşene kadar bekleyeceğiz artık yapacak bir şey yok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı