1200W Güç Kaynağı Önerisi

SilentDeathKing

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba.
Yeni bir güç kaynağı almak istiyorum ama hangi marka iyi hangi model sağlam hangi model sıkıntılı pek bilmiyorum. İleri zamanda bilgisayar parçalarımın bir kaçını yükseltmeyi düşünüyorum buna bağlı olarak yeni güçlü daha iyi koruma sağlayan bir güç kaynağı almak istiyorum. Şu anda kullandığım Cougar marka 700W bir güç kaynağı 5 yıldır ne taktıysam çalıştırdı hiç de sıkıntı çıkarmadı ama yenilemeye ondan başlayayım diyorum. Almışken güzel sağlam bir şey alma huyum olduğu için 1200W'lık güç kaynaklarına baktım ama marka marka arada fiyat farkları çok fazla o yüzden sizden yardım almaya geldim. İşin ehli anlayan arkadaşlardan yardım bekliyorum.

Hocam güç kaynaklarından çok anladığımdan değil ama bir bütçe belirtirseniz daha iyi öneriler alırsınız gibi geliyor.

1200W fazla ama illa alacağım diyorsanız;

Fazla olacağını bilerekten istiyorum ileri dönük olsun diye ayrıca önerdiğiniz psu benimde dikaktimi çekti hatta örnek olarak koyacaktım fakat emin olamadığım için karıştırmıyım dedim sağolun.
Hocam güç kaynaklarından çok anladığımdan değil ama bir bütçe belirtirseniz daha iyi öneriler alırsınız gibi geliyor.
Bütçe belirtmeyi unutmuşum sağolun. Piyasaya az çok baktığımda 7000-8000 civarı maksimum diyebilirim.

Piyasaya az çok baktığımda 7000-8000 civarı maksimum diyebilirim.

Bu bütçe ile 1200W yerine, şu modele yönelmek daha iyi olur gibi;

Tabii kasa uygunluğu da önemli, çünkü bağlantı soketleri yan tarafta.

Hocam bu ilk önerdiğiniz Platinum'du şimdiki model Gold daha mı sağlam bu model öğrenmek için soruyorum.

1. EVGA supernova 1200 P2 80+ Platinum: Bu güç kaynağı, 1200W güç çıkışı sunar ve %92 verimlilik sağlar. Platinum sertifikalıdır ve yüksek kaliteli bileşenler kullanılarak üretilmiştir.
  2. Corsair HX1200i 80+ Platinum: Bu güç kaynağı da 1200W güç çıkışı sunar ve %92 verimlilik sağlar. Platinum sertifikalıdır ve dijital olarak kontrol edilen fan hızı sayesinde sessiz çalışır.
  3. Seasonic Prime TX-1200: Bu güç kaynağı, 1200W güç çıkışı sunar ve %94 verimlilik sağlar. Platinum sertifikalıdır ve yüksek kaliteli bileşenler kullanılarak üretilmiştir.

@Paper.C Platinium ya da Gold sadece verimlilik hakkında bir veri sunuyor. Kalite ya da performans açısından bir anlam ifade etmiyor. RM1000X Shift PCI-e 5.0 uyumluluğu bakımından tercih edilebilir ve iç yapı olarak da gayet üst düzey bir üründür. Hydro PTM Pro'da üzmez tabii.

Son düzenleme:
Ayrıca bu videoları izlemenizi kesinlikle öneririm:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Tabii kasa uygunluğu da önemli, çünkü bağlantı soketleri yan tarafta.
Kasa konusunda şöyle bi kasada almayı düşünüyorum gende bi bakmam lazım uyarmı uymazmı diyede yinede sağolun öneri için.

1. EVGA supernova 1200 P2 80+ Platinum: Bu güç kaynağı, 1200W güç çıkışı sunar ve %92 verimlilik sağlar. Platinum sertifikalıdır ve yüksek kaliteli bileşenler kullanılarak üretilmiştir.
  2. Corsair HX1200i 80+ Platinum: Bu güç kaynağı da 1200W güç çıkışı sunar ve %92 verimlilik sağlar. Platinum sertifikalıdır ve dijital olarak kontrol edilen fan hızı sayesinde sessiz çalışır.
  3. Seasonic Prime TX-1200: Bu güç kaynağı, 1200W güç çıkışı sunar ve %94 verimlilik sağlar. Platinum sertifikalıdır ve yüksek kaliteli bileşenler kullanılarak üretilmiştir.
Ayrıca bu videoları izlemenizi kesinlikle öneririm:

Hem önerilerin hem bilgi videoları için teşekkür ederim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı