1200W güç kaynağı önerisi

ozaneski13

Kilopat
Selamlar.

9800x3D işlemcili bir sistem topluyorum. RTX5000'e kadar idareten bir GPU takıp kullanmayı amaçlıyorum. Toplamışken tam bir sistem toplamak istiyorum, gelecekte yükseltme yapacak olursam diye paraya kıyıp yüksek güçte bir güç kaynağı alacağım. Corsair RM1200x Shift ile NZXT C1200 Gold arasında kaldım. Hangisini seçmek benim için daha yararlı olur, fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Şimdiden teşekkürler.

O kadar verebiliyorsanız, şu var;

Bu arada şunlar da gayet makul;

Konudaki Cybercore II, NZXT C, Corsair Shift ve Bitfenix BFG modellerinin ureticisi aynı; CWT. Satıcı olan markanın istekleri doğrultusunda üretimler yapılıyor. Farklı platform ve üretim kalitesi kullanılabiliyor. High Power ise kendisi uretici ve kalite modele göre değişiyor tabii.

Konudaki modellerin hepsi, belli bir kalitenin üzerinde ve bilgi ya da test verisi bulunabilir modeller. Diğer 3 modelin yanında, BFG ve O2 bir tık aşağıda kalır. Ama geneli fiyatına göre tercih edilebilir.

Basta sorduğunuz soruda da RMX Shift 1200, NZXT C1200'e gore biraz daha duşük performanslı ve native 12VHPWR çıkışı bulunmuyor. Sanırım, ikisi arasından C1200 tercih ederdim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı