1200W PSU önerisi

Bütçe
Maksimum 10000 TL
Makaleler
1
Daha fazla  
1200W PSU aramaktayım. Şu anda iki adet kafama yatan PSU var.

Öncelikli olarak bu PSU'ları kullanan kişiler yazarsa sevinirim.

PSU teknik kısımları hakkında bilgim var, sadece ikisi arasındaki farkı anlamak istiyorum.

İlk PSU: https://www.sinerji.gen.tr/deepcool-1200w-px1200-g-80-gold-tam-moduler-guc-kaynagi-p-47831?v=1.56.5

İkinci PSU: Zalman Teramax II ZM1200-TMX2WH 1200 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Öneri yapmak isteyenler, önerdiğiniz PSU'ları linkleri ile yazarsanız sevinirim.

Ben de Zalman ve DeepCool beyaz arasında kaldım. Diğer yönden FSP 1200 Platinium, Corsair 1000W Shift ve MSI MPG A1000G arasında gidip geliyorum. DeepCool için kablo kalitesi iyi değil diye yorum aldım youtubdan.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Zalman için inceleme bulamadım hiçbir yerde 25 yıldır bilişimle uğraşıyorum en kaliteli sistemleri yollayabiliyorum ama gel gör ki PSU en önemli bileşen olduğu için en sona bırakıyorum…. Karar vermesi çok zor oluyor. Zalmanı kim üretiyor bu arada ?

Şöyle bir inceleme buldum işinize yarar umarım Zalman ve DeepCool fanları yüksek seste çalışıyor gibi görünüyor yük altında.

Son düzenleme:
Ben de Zalman ve DeepCool beyaz arasında kaldım. Diğer yönden FSP 1200 Platinium, Corsair 1000W Shift ve MSI MPG A1000G arasında gidip geliyorum. DeepCool için kablo kalitesi iyi değil diye yorum aldım youtubdan.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Zalman için inceleme bulamadım hiçbir yerde 25 yıldır bilişimle uğraşıyorum en kaliteli sistemleri yollayabiliyorum ama gel gör ki PSU en önemli bileşen olduğu için en sona bırakıyorum…. Karar vermesi çok zor oluyor. Zalmanı kim üretiyor bu arada ?

Şöyle bir inceleme buldum işinize yarar umarım Zalman ve DeepCool fanları yüksek seste çalışıyor gibi görünüyor yük altında.

Zalman kore menşeli diye biliyorum.

Zalman kore menşeli diye biliyorum.
Hlwbuster incellemesine baktım. Cybernetics raporlarınada baktım, deepcoolda karar verdim. Yakın bir zamanda alınca geri bildirim yaparım.

Hocam aldınız mı durum nedir? Kullanıyorsanız bilgilendirir misiniz hangi işlemci ekran kartı yükteki fan ses bilgisi vs.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı