oyun oynamıyosan hznin anlamı ne120Hz Android OnePlus 9 Pro'dan, 60Hz iPhone 15'e geçilir mi sizce?(mobilde oyun felanda oynamıyorum)
Düz 15'te sorun yok diye biliyorum hocam, 15pm titanyum kasayla geliyor ve malzemesi farklı zaten düz 15'ten. Çok daha uzun ve ince olduğu için biraz üretim hatası yapmışlar onda, düz 15'in normal 14'ten farkı yok renk dışında kasa olarak. Hatta pro serisi gibi mat olması daha klas yapmış bence bu modelleri, yanları da biraz daha yumuşak tutuşa sahip eli acıtmıyor. Pro iphone almayacaksanız ya ip13 ya da ip15 alın ikisi de alınır eğer 60hz umrumda değil diyorsanız...iPhone 15 bir takim problemler ile ortaya cikti. Saglamlik vb. konularda gecmis modellerden daha geride ayriyeten. 14 vb. modellere yonelmeniz daha mantikli.
Ayrica, eger Apple ekosistemi kuracaksaniz bu ise girisin.
10 bin lira farka değmez bence ama 5 lira farkla bulunursa 14 pro daha mantıklı olur kesinlikle. -tabi pil sorunları vardı biraz o seride ama bu da aynı çip, çözülmüştür herhalde-15 yerine 14 Pro daha mantıklı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.