120Hz Android OnePlus 9 Pro'dan 60Hz iPhone 15'e geçilir mi?

120Hz Android OnePlus 9 Pro'dan, 60Hz iPhone 15'e geçilir mi sizce?(mobilde oyun felanda oynamıyorum)
oyun oynamıyosan hznin anlamı ne
iphone15e geçebilecek paran varsa tabiiki geçmelisin ya

Evet çok kıyak olur, kamera ve işlemci; özellikle de pil olarak uçarsınız. Piyasadaki en iyi videoları çekersiniz. Ekranı da 90 veya 120hz olsaydı keşke dersiniz ki o da olsaydı bu telefonu zaten bir daha değişmezdiniz. Klasik apple illaha pro modele ekstra 20 lira ödetecek.

iPhone 15 bir takim problemler ile ortaya cikti. Saglamlik vb. konularda gecmis modellerden daha geride ayriyeten. 14 vb. modellere yonelmeniz daha mantikli.

Ayrica, eger Apple ekosistemi kuracaksaniz bu ise girisin.
Düz 15'te sorun yok diye biliyorum hocam, 15pm titanyum kasayla geliyor ve malzemesi farklı zaten düz 15'ten. Çok daha uzun ve ince olduğu için biraz üretim hatası yapmışlar onda, düz 15'in normal 14'ten farkı yok renk dışında kasa olarak. Hatta pro serisi gibi mat olması daha klas yapmış bence bu modelleri, yanları da biraz daha yumuşak tutuşa sahip eli acıtmıyor. Pro iphone almayacaksanız ya ip13 ya da ip15 alın ikisi de alınır eğer 60hz umrumda değil diyorsanız...

Technopat Haberler

Geri
Yukarı