120mm performanslı PC fan önerisi

Mehmet_ERDOĞAN

Hectopat
Katılım
26 Nisan 2018
Mesajlar
3
Performanslı RGB, kırmızı LED'li veya kırmızı siyah performanslı şık ve sessiz 120mm fan arıyorum 3 öne 1 arkaya.
Şimdiden teşekkürler.
Kasam COOLER MASTER MASTERBOX 5 MSI Edition.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
MasterFan Pro 120 Air Flow RGB ve MasterFan Pro 120 Air Balance RGB ikisinide kullanıyorum. Air Flow 1100 rpm olmasına rağmen hava akımı(cfm) balance göre biraz daha iyi ve bence biraz daha sessiz çalışıyor. Her ikiside kağıt üzerinde maks devirde maks 20dba, Air Flow RGB kasa için daha idealler düşüncesindeyim. Kaç gündür işi gücü bıraktım bunlar ile oynaşıyorum :) Bütçen var ise 4 fan biraz pahalı olacak ama tavsiye ederim.

Linkteki bionix fanlara baktım rpm ve cfm değeri air flow dan yüksek tabi ses değeride 1800 rpm olduğu için biraz daha yüksek 0.5 sone yani yaklaşık 24-25 dba performans yanında daha fazla gürültüyü getiriyor. Sen 4 tane kasada fan kullanacaksın işlemci için ayrı ekran kartı için ayrı fanlar olduğunu da düşün yani daha sessiz fanlara bakmak daha mantıklı fanlar çoğaldıkça ses can sıkabilir.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı