Elektronik 12100F ARC A750 sistem 9.999₺

Çok yakında sistem toplamayı düşünüyorum. Sıkıntı çıkartabilir mi ekran kartı?
Başlarda çok fazla problemi vardı fakat son sürücüler ile hem performans arttı hem de problemleri büyük ölçüde giderildi.

Çok yakında sistem toplamayı düşünüyorum. Sıkıntı çıkartabilir mi ekran kartı?

Hocam bende alacağım şu an şahsen piyasadaki en F/P kartlardan. 2-3 gündür araştırıyorum açtığım son konuyada bakabilirsin. Ben tercih edeceğim bu kartı.

Geçen hafta yine itopya.com'dan arc770 + i5 12400 sistemi 12.999 TL aldım. Tabi ben 13.500 e aldım çünkü ssd değiştirdim ve + 6 taksit yapınca 200 küsür TL vade farkı bindi. Sistemimi her teste tabii tuttum ve performansına hayran kaldım. Ekran kartı gerçekten çok güzel ve işlemcide baya performanslı. Tek bir kusuru var GPU+CPU aynı anda stres testi yaptığım zaman işlemcide ekran kartıda 90 dereceleri görebiliyor. Isı artmasına rağmen performans düşüşü hiç olmadı. 12400f alacaklar stok soğutucuyu ilerde değişebilirler, performanslarından memnun kalacaklardır. Ekran kartına yapacak birşey yok. Geçeen haftaki Mesut Çevik sistemindeki Thermaltake kasa çok şık ve kaliteli olmasına rağmen önü full mesh değildi. Onunda biraz etkisi var belirtmek lazım.

Mevcut sistemin fiyatı gerçekten çok iyi. Sadece PSU işi bozuyor bence. i3 işlemci kullanmadığım için yorum yapamayacağım ama intel ekran kartı sorun yaşarmıyım diyenler ben hiç bir sorun yaşamadım. Hala oyun indirip deniyorum :)

Geçen hafta yine itopya.com'dan ARC770 + i5 12400 Sistemi 12.999 TL aldım. Tabii ben 13.500'e aldım çünkü SSD değiştirdim ve + 6 taksit yapınca 200 küsur TL vade farkı bindi. Sistemimi her teste tabii tuttum ve performansına hayran kaldım. Ekran kartı gerçekten çok güzel ve işlemcide bayağı performanslı. Tek bir kusuru var GPU+CPU aynı anda stres testi yaptığım zaman işlemcide ekran kartıda 90 dereceleri görebiliyor. Isı artmasına rağmen performans düşüşü hiç olmadı. 12400F alacaklar stok soğutucuyu ileride değişebilirler, performanslarından memnun kalacaklardır. Ekran kartına yapacak bir şey yok. Geçeen haftaki mesut çevik sistemindeki Thermaltake kasa çok şık ve kaliteli olmasına rağmen önü Full mesh değildi. Onunda biraz etkisi var belirtmek lazım.

Mevcut sistemin fiyatı gerçekten çok iyi. Sadece PSU işi bozuyor bence. i3 işlemci kullanmadığım için yorum yapamayacağım ama Intel ekran kartı sorun yaşar mıyım diyenler ben hiçbir sorun yaşamadım. Hala oyun indirip deniyorum :)

Hocam DX9 oyularda durumlar nasıl şu an. Nette videolar var fakat 3-4 ay önce de kalmıs daha da toparlamıslardır herhalde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı