yok hayır OC yapmayı düşünmüyorum ileride direkt 3600x'i upgradeleme yoluna gideceğim.Biraz idare et sonra soğutucu al aklında soru işareti kalmasın. OC yapmazsan sıkıntı çıkarmaz stok soğutucu.
Çok teşekkür ederimHayır, yok. Şimdiden hayırlı olsun.
İşlemci ile ilgili bilgiler burada mevcut. Bunun haricinde Ram'i 3600 Mhz yapmak için kasayıYani açık konuşacağım İşlemci ile ilgili yazdığın şeylerden bir b*k anlamadım fakat ram için çok teşekkürler hiç dikkat etmemiştim zaten kasadan kısmayı halihazırda düşünüyordum.
İşlemci ile ilgili yazdığın şeylerden şu sonuca varmam ne kadar doğru olurdu peki?
İşlemci'nin soğutucusu sıkıntı çıkaracak, işlemcim aşırı ısınabilir mi demek istiyorsun
Şu yazıyı görmedim bu arada kusura bakmayın.Son olarak kasadan 200 TL düşmek istesem bana hangi kasayı önerirdin?
İşlemci ile ilgili bilgiler burada mevcut. Bunun haricinde Ram'i 3600 Mhz yapmak için kasayı
Böyle ya da senin tercih ettiğin Aerocool Scar RGB ile Rami 3600 Mhz yapabilirsin.Aerocool Quartz REVO RGB USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa
Aerocool Quartz REVO RGB USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa fiyatı ve özellikleri için hemen sinerji.gen.tr'ye gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun!www.sinerji.gen.tr
Şu yazıyı görmedim bu arada kusura bakmayın.
320 liraya böyle bir kasa var sade bir tasarımı var beğendim fakat çok sade içinde tek bir fan yok. Bu fiyattaki düzgün markaların kasalarına baktığımda genelde 1 fan bulabiliyorum zorlasam 2 fan takılmış kasalar oluyor. Bu kasa bana sade geldi ve kullanım kolaylığı sağlayacağını düşünüyorum. İlk başta 2 tane klasik fanla başlanır 30-40 lira gibi bir maliyeti olur sonrasında fan takviyesi yapılır.Deep Cool Matrexx 55 USB 3.0 E-ATX Mid Tower Kasa
Deep Cool Matrexx 55 USB 3.0 E-ATX Mid Tower Kasa fiyatı ve özellikleri için hemen sinerji.gen.tr'ye gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun!www.sinerji.gen.tr
Yok hayır istediğim kasadan vazgeçmeyeceğim tek nedeni ise içerisinde 3 adet corsair fanı bulunuyor aslına bakacak olursak 522 TL'ye 3x corsair fanlı kasa inanılmaz ideal.Phanteks Eclipse P350X Temperli Cam Mid Tower ATX RGB Bilgisayar Kasası
Aynı Gün Kargo & 2 Yıl Türkiye Garantiliwww.qp.com.tr
Cooler Master MasterWatt 750 750 W ATX Siyah Güç Kaynağı MPX-7501-AMAAB-EU - Nanokatalog
Güç Kaynağı MPX-7501-AMAAB-EU Cooler Master MasterWatt 750 750 W ATX Siyah incelemesi ve teknik özellikleri en ucuz fiyat ile Nanokatalog'da!www.nanokatalog.com
Dünden beri bunlar hakkında konuşuyoruz. Daha önceden yapılmış olan yorumları okumamışsınız sanırım. Güncel sistemim yaptığınız yorumun hemen üstündedir inceleyip bir daha yorumlayabilirsinizRyzen 3000 serisi işlemciyi tam verimli kullanmak için 3600 MHZ RAM öneriyordu Recep BALTAŞ ve Ali GÜNGÖR bir videoda. Yine 3000 serisi RYZEN işlemci için X570 anakart tercih ederdim. Alt serideki anakartlara gelen bios updateler beta kıvamında sanırsam. İşlemciyle ve RAM ile uyumu eski anakartların tam bir kumar. O kadar para yatıracağım sistemin stabil çalışması için daha sonradan gelecek bios updatelere bel bağlamazdım.
Bir uyarı: Anakartın destek listesindeki RAM'lerden kullanmak zaten karmaşa olan RYZEN 3000 serisinin bios update karmaşasında sorunun RAM uyumu ile ilgili olmadığını garanti altına alır.
Yegane tavsiyem X570 anakart almak ve anakartın destek listesindeki RAM'i tercih edin.
Rica ederim, normal şartlarda yararlı gördüğünüz ya da size yardımcı olan kişilerin mesajlarını beğenerek teşekkür etmeniz forumca daha doğru olur. Benim için tabi ki problem yok çünkü ben forumu boşlamış durumdayım telefonun haberler bölümüne Technopat dahil teknoloji haberleri ve konuları düşüyor. Bu da ilgimi çekti yardımcı olayım dedim bunun öncesinde sistem önerisi yaptığım mesajlar çok eskidir. Yani kısaca bugün varım yarın yokum benim için bir önemi yok ancak genel manada yararlı bulduğunuz mesajları beğenmeniz o kişiye vereceğiniz en iyi teşekkür olur.Sana parantez açıyorum yether çok destek oldun.
Sistem çok güzel oldu. Benim ayrıca değinmek istediğim parça monitör. Onu es geçtik uzun bir süre hatta bir ara fiyata dahil etmemiştim.Toplu şekilde son bir kez alacağım sistemi paylaşıyorum belki bu bütçeye sahip ve bir oyuncu sistemi toplamak isteyen kişilere ön ayak oluruz.
-İŞLEMCİ- *1686 TL*
-ANAKART- *1225 TL*AMD Ryzen 5 3600X 3.80GHz 35MB Soket AM4 Wraith Spire Fanlı İşlemci - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
-EKRAN KARTI- *4687 TL*MSI X570-A Pro AMD X570 Soket AM4 DDR4 4400(OC)MHz ATX Gaming Anakart - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
-RAM- *766 TL*MSI GeForce RTX 2080 Video Card RTX 2080 GAMING TRIO - Newegg.com
Buy MSI GeForce RTX 2080 8GB GDDR6 PCI Express 3.0 x16 SLI Support Video Card RTX 2080 GAMING TRIO with fast shipping and top-rated customer service. Once you know, you Newegg!www.newegg.com
-SSD- *312 TL*G.Skill Trident Z RGB (For AMD) F4-3600C18D-16GTZRX 16 GB DDR4 3600 MHz Bellek RAM F4-3600C18D-16GTZRX - Nanokatalog
Bellek RAM F4-3600C18D-16GTZRX G.Skill Trident Z RGB (For AMD) 16 GB DDR4 3600 MHz incelemesi ve teknik özellikleri en ucuz fiyat ile Nanokatalog'da!www.nanokatalog.com
-HDD- *260 TL*ADATA 256 GB SSD M.2 PCI-E NVMe XPG Spectrix S40G RGB retail NVMe AS40G-256GT-C - Nanokatalog
Solid State Disk SSD AS40G-256GT-C ADATA 256 GB SSD M.2 PCI-E NVMe XPG Spectrix S40G RGB retail NVMe incelemesi ve teknik özellikleri en ucuz fiyat ile Nanokatalog'da!www.nanokatalog.com
-PSU- *395 TL*Seagate Barracuda 1TB 3.5" 7200RPM 64MB Cache Sata 3 Sabit Fiyatı
Seagate Barracuda 1TB 3.5" 7200RPM 64MB Cache Sata 3 Sabit en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
-KASA- *522 TL*Aerocool 700W KCAS Plus Serisi 80+ Bronze Güç Kaynağı
Aerocool 700W KCAS Plus Serisi 80+ Bronze Güç Kaynağı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
-MONİTÖR- *2400 TL*Corsair Carbide Series SPEC-Alpha Kırmızı/Siyah USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa
Corsair Carbide Series SPEC-Alpha Kırmızı/Siyah USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
TOPLAM: 12245Monitör & Ekran - LCD, Led Monitör - n11
Monitör & Ekran ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Monitör & Ekran modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlıurun.n11.com