12400F için 4500 TL'ye ekran kartı önerisi

Zannetmiyorum NVIDIA hep teknoloji olarak 1 boy önden gidiyor.

RTX 4000 serisi alacaksa neden olmasın, DLSS 3.0 eski serilerde yok. NVIDIA kendi nesilleri arasında bile bir boy önden gidiyor bırak AMD'yi.

Hocalarim 5000 TL'ye 6700 XT bulmuştum fakat 3000 TL'ye 1080 Ti Gaming X bulunca direkt aldim paramgüvende ile. Gayet temiz gozukuyordu. Kas gücü olarak 3060 ayarinda bir karti bu fiyata almak mantikli geldi. Hem de 11 GB VRAM'i var. Kartin garanti etiketi uzerinde, kutu içeriği eksiksiz. Gelince testlerini yapacağım. Tavsiye veren herkese teşekkür ederim.

Hocalarim 5000 TL'ye 6700 XT bulmuştum fakat 3000 TL'ye 1080 Ti Gaming X bulunca direkt aldim Param Güvende ile. Gayet temiz gozukuyordu. Kas gücü olarak 3060 ayarinda bir karti bu fiyata almak mantikli geldi. Hem de 11 GB VRAM'i var. Kartin garanti etiketi uzerinde, kutu içeriği eksiksiz. Gelince testlerini yapacağım. Tavsiye veren herkese teşekkür ederim.

Ah be hocam 2 k için hata etmişsiniz.

Hocalarim 5000 TL'ye 6700 XT bulmuştum fakat 3000 TL'ye 1080 Ti Gaming X bulunca direkt aldim Param Güvende ile. Gayet temiz gozukuyordu. Kas gücü olarak 3060 ayarinda bir karti bu fiyata almak mantikli geldi. Hem de 11 GB VRAM'i var. Kartin garanti etiketi uzerinde, kutu içeriği eksiksiz. Gelince testlerini yapacağım. Tavsiye veren herkese teşekkür ederim.

VRAM her zaman önemli değil. Günümüz için 1080 Ti her oyunda 11 GB'yi sonuna kadar kullandırtacak kadar güçlü bir kart değil.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı