12400F için 4500 TL'ye ekran kartı önerisi

VRAM her zaman önemli değil. Günümüz için 1080 Ti her oyunda 11 GB'yi sonuna kadar kullandırtacak kadar güçlü bir kart değil.
Bakalim hocam tatmin etmezse iade ederim. Bana her türlü kârlı bir alişveriş zaten. Sebebini kart sağlam çikarsa detayli bir konu açip anlatacağim :)

Bakalim hocam tatmin etmezse iade ederim. Bana her türlü kârlı bir alişveriş zaten. Sebebini kart sağlam çikarsa detayli bir konu açip anlatacağim :)

Eski bir kart ve büyük ihtimalle miningte kullanılmıştır ama ne diyeyim sen bilirsin.

Eski bir kart ve büyük ihtimalle miningte kullanılmıştır ama ne diyeyim sen bilirsin.
İkinci elde miningsiz kart yok ki hocam. 3060 alsam yine miningli olacakti. Kart performansini tam anlamiyla sunabiliyorsa ve 80 derece altindaysa sorun yoktur bence. Bir gelsin de bakalım. Kartin eski yeni durumuna gelirsek ben zaten Ray Tracing kullanan veya seven biri değilim, DLSS olayini da FSR ile hallederiz. AMD baba sağ olsun GTX serisinde FSR'a izin veriyor. İhtiyacim olan tek şey NVENC. O da ziyadesiyle var zaten cihazda.

Hayırlı olsun şimdiden. İkinci elde alt fiyatlara miningsiz kart bulmanız zor. Oyuncu kartı diyenlerin bile büyük çoğunluğu ucuz yalancılar, ufak detaylar ele veriyor çoğunu.

Keyif bozmak için söylemiyorum bunu fakat sizin kartında mining çıkması olma olasılığı yüksek ev kullanıcısından senin benim gibi oyuncudan almıyorsanız kesin gözüyle bakabilirsiniz.

Hayırlı olsun şimdiden. İkinci elde alt fiyatlara miningsiz kart bulmanız zor. Oyuncu kartı diyenlerin bile büyük çoğunluğu ucuz yalancılar, ufak detaylar ele veriyor çoğunu.

Zaten miningli olduğunu tahmin ederek aldim hocam. Fiyati gayet uygun. Kasam ve anakartim da MSI. Bu fiyata 3060-3060 Ti gücünde kart almak daha mantikli geldi ama dediğim gibi performans testlerinde kusur görürsem ya da sicakliklarda, iade ederim. Bu kart zamaninda ortalığı kasıp kavuruyordu bunu da unutmamak lazim :)

Zaten miningli olduğunu tahmin ederek aldim hocam. Fiyati gayet uygun. Kasam ve anakartim da MSI. Bu fiyata 3060-3060 Ti gücünde kart almak daha mantikli geldi ama dediğim gibi performans testlerinde kusur görürsem ya da sicakliklarda, iade ederim. Bu kart zamaninda ortalığı kasıp kavuruyordu bunu da unutmamak lazim :)

3000 o kart için gayet uygun bir fiyat. MSI Gaming X modeliyse onların soğutması başarılı oluyor, bende GTX 1070'i var. Daha fabrikadan gelen macunu ile duruyor, furmark açıyorum OC'li güç tüketimi artırılmış kart 60 derece core, 73 derece hotspot veriyor, mükemmel ötesi bir şey. 1080Ti için biraz daha yüksek sıcaklıklar bekleyin derim modelden dolayı.

3000 o kart için gayet uygun bir fiyat. MSI Gaming X modeliyse onların soğutması başarılı oluyor, bende GTX 1070'i var. Daha fabrikadan gelen macunu ile duruyor, furmark açıyorum OC'li güç tüketimi artırılmış kart 60 derece core, 73 derece hotspot veriyor, mükemmel ötesi bir şey. 1080Ti için biraz daha yüksek sıcaklıklar bekleyin derim modelden dolayı.
Benim aldiğim kartin da garanti etiketi uzerinde, çizik dahi yok hocam. Eğer testleri de geçerse birdahaki sistem toplamama kadar gözüm gibi bakacağım :)

Benim aldiğim kartin da garanti etiketi uzerinde, çizik dahi yok hocam. Eğer testleri de geçerse bir dahaki sistem toplamama kadar gözüm gibi bakacağım :)

Hayırlısı olsun bende 6700XT satın aldım bu hafta. Şu mining mevzusunun patlayıp bitmesi çok iyi oldu, fiyatlara çok yaradı.

Hayırlısı olsun bende 6700XT satın aldım bu hafta. Şu mining mevzusunun patlayıp bitmesi çok iyi oldu, fiyatlara çok yaradı.
Hocam benden çok daha bilgili arkadaşlar var burada ancak gozlemlediğim kadariyla 2 sene araliksiz mining yapmiş kartlarin sıfırlarindan tek farki 1 derece sicaklik artişi. O yuzden ikinci el alacaksak uyguna bulduğumuz karta saldirmaliyiz. Ben de 6700 XT alabilirdim ama çok uyguna GTX 1080 Ti bulunca direkt aldım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı