12400F için anakart önerisi

Sistemi oyun için alıyorsanız kesinlikle 12100F alın. Aradaki fiyat farkına rağmen saçma bir şekilde i3 12100F çoğu oyunda ya daha iyi ya da aynı.

Sistemi oyun için alıyorsanız kesinlikle 12100F alın. Aradaki fiyat farkına rağmen saçma bir şekilde i3 12100F çoğu oyunda ya daha iyi ya da aynı.
Bende bundan dolayı sormak istedim. 12100F fiyatına göre garip bir şekilde çok güçlü kalıyor çoğu işlemcinin yanında. 12. nesil i5 işlemciler ile de çok fazla fiyat farkı var çok garip.

Bende bundan dolayı sormak istedim. 12100F fiyatına göre garip bir şekilde çok güçlü kalıyor çoğu işlemcinin yanında. 12. nesil i5 işlemciler ile de çok fazla fiyat farkı var çok garip.

Renderda çekirdek sayısı fazla olduğu için i5 daha iyi. Aynı şekilde destekleyen oyunlarda çoklu çekirdek kullanımı vb varsa i5 yine daha iyi fakat 1400TL gibi bir fiyat farkına değer mi? Sanmam.

Bu konuda quad işlemcilerin çok garip şekilde geri plana atıldığını düşünüyorum. 12100f + H610M 12400f fiyatına geliyor. Ben oyun değil iş için kullanıyorum. Barışdkmn'nin bahsettiği gibi render alacaksanız biraz fark eder. Maksimum 2 sene kullanıyorum. Sonra bir üst soket işlemciye geçiyorum eskisini verip. GPU olarak 3060ti ve 3070 kullandım bu işlemciyle, oyun şansım çok olmadı ama rahatlıkla oynayabileceğini düşünüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı