125.000 TL mühendislik için sistem önerisi

Bütçe
125000
4090 için:
Burası 123500 belki psu daha kaliteli bir 850w yapılabilir fakat bu da yetecektir bu sistemde.
Onun dışında anakart ve ramdan biraz daha fiyat düşürülebilir.

4090'ın düşük başlangıç seviyesi, monitörü biraz ertelemeye değer mi sizce? Ya da oyuncu koltuğu alacaktım mesela ondan şimdilik vaz geçebilirim gibi gibi.
Hocam size kalmış 4080 superde gayet güçlü bir kart sağlam parçalarla bir sistem dizebiliriz onunla da

4090 için:
Burası 123500 belki PSU daha kaliteli bir 850W yapılabilir fakat bu da yetecektir bu sistemde.
Onun dışında anakart ve RAM'dan biraz daha fiyat düşürülebilir.

Hocam size kalmış 4080 Super'de gayet güçlü bir kart sağlam parçalarla bir sistem dizebiliriz onunla da.

Hocam ben bu sistemi gayet beğendim. Sadece 850W yetecek midir emin olamadım.

Anladım teşekkür ederim. O zaman bu kasaya kaliteli uzun ömürlü şık bir sistem yapabilme şansımız var mıdır? Yine tercihen 4K monitör ile ve 4K'da oyun açacak kapasitede. AMD Ryzen 9 7950x3D kullanaraktan.

İstersen o kasaya onerdıgım sistemi, CPU ve anakartı değiştirerek montajlayabılırsın.

420'lık soğutucuya da gerek yok. 360'lık ıs görür.

Kasa 4adet fanla geliyor. İlave fan istersen aynı model fanlar,

4080 superli versiyon:
Tam 125k 2tb ssd ile

Son düzenleme:
İkinize de çok teşekkür ederim. Karar verip aldığımda yine paylaşırım.
Hocam takipteyiz paylaşırsanız güzel olur bir de 4090 lı sistemde tekrar bir düşündümde 1000w ve üzeri daha garanti olur ben 4080 gibi algılayıp önermiştim onu.

Hocam takipteyiz paylaşırsanız güzel olur bir de 4090'lı sistemde tekrar bir düşündümde 1000W ve üzeri daha garanti olur ben 4080 gibi algılayıp önermiştim onu.

Tamamdır hocam. Aşırı yakın bir zamanda alamayacakmışım gibi gözüküyor beklemediğm harcamalar çıktı ama en fazla 1 ay içinde alıp paylaşmış olurum.

İstersen o kasaya onerdıgım sistemi, CPU ve anakartı değiştirerek montajlayabılırsın.

420'lık soğutucuya da gerek yok. 360'lık ıs görür.

Kasa 4adet fanla geliyor. İlave fan istersen aynı model fanlar,
Bu kasadaki fanlar bunlardan deği mi? NZXT F120 RGB Duo RF-D12TF-B1 Siyah 12 cm 3'lü Kasa Fanı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı