onurvr
Centipat
Daha fazla
Anladım, açıkçası ilk motorum olacağı için biraz daha öğrenmelik tarzında düşünüyorum. Yani gelecek yaz mümkünse üzerine para koyup üst modellere çıkabilirim tabi.Ben size sonradan oluşabilecek servis masraflarından kaçınmak için böyle bir öneride bulundum çünkü yakınımda yöremde mondial, rks,kanuni vs. böyle cin malı motorlar genelde motor dökümleri kaliteli olmadığı için ve kullanılan diğer parçalar ucuza kaçıldığı için sizin bu parçaları tekrardan daha kaliteli bir malzemeyle toplamanız gerekiyor ki bazen o bile yetmeyebiliyor .Kısa vadede kullanacaksanız gayet alınabilir yani alırsınız biraz binersiniz satarsınız fakat uzun vadede binecekseniz 1.tercih kesinlikle Japondur ,honda,kawasaki,yamaha,suzuki vs. ha daha orta segmentse kesinlikle hint malıdır sebebi hintliler gerçekten çinlilerden daha kaliteli motor yapıyor sağlamlık konusunda ki o fiyat bandında alabileceğiniz hem ön hem arkada abs diskli bajaj ns 12 lik motordur ki ben bu konuda çok seçiçi olurum ,arkadaşım 250 lilik dominar kullanıyor gayet memnun 5000 km falan oldu hala sorun yok ki çin malında sıkıntısız 5000 görebilen arkadaşlar var mı beni aydınlatsın? .![]()
Aklımda TNT125 PRO var, anladığım kadarıyla biraz yeni bir modelmiş.RKS'nin hangi modeli gözünüze çarptı?