125 CC motor ile uzun yol yapılır mı?

Selamlar,
GP2 ne kadar 125cc olarak geçse de motor bloğu 200cc olarak geliyor. Hatta sıfır olarak satın aldığınızda 125cc 'den 200cc 'ye dönüştürme kiti uygulanıyor. Bunun için ek bir ücret alıyorlar ve dönüştürme işlemi yapmadan satışını gerçekleştirmiyorlar. Motorun rodajdayken yapılmış kadranda 153 km/s, gps verisinde 136 km/s hız denemesi bulunuyor. Şahsen bu yolculuğun dinlene dinlene yapılabileceğini düşünüyorum.

150k bütçen var ve sırf racing almak için Çin malı alıyorsun çok büyük hata 2.el husqvarna svartpilen 125 veya sıfır Pulsar NS125 öneririm illa racing alacağım 10bin kmyi göremeden elimde kalsın Çin malı olsun diyorsan sana kalmış ama.
Öneriniz için teşekkür ederim. Çin mallarına büyük bir önyargı olduğunu düşünüyorum. Yuki GP2'yi biraz araştırdım ve genelde herkesin "parçası bulunmuyor" muhabbetinden yakındığını duydum. Fakat benim yaşadığım ilçede 4-5 yetkili servisi bulunuyor o yüzden yedek parça muhabbetinden sıkıntı yaşamayacağımı düşünüyorum. Dediğim gibi bence çin mallarına büyük bir önyargı var, kaliteli yaptıkları birkaç nokta var kadran olsun vs. yani büyük ihtimalle yuki taro gp2 alıcam. Hem türkiye şartlarına göre ucuz, fiyat performans bir 125 cc.

Kesinlikle yapılır. O motor çok yormaz fakat motoru da kendinizi de dinlendirmeyi kesinlikle unutmayın. Yukarıdaki arkadaşında dediği gibi motor orijinal 125CC değil ruhsatta öyle sadece. Ben yukinin ana bayisine çok yakınım geçen gün motoruma bakmaya gittiğimde GP2'yi de sordum. Ücret almadıklarını belirttiler yükselttmek için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı