125 CC motor önerisi

Yagami_Light07

Hectopat
Yer
İzmir-Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 7 3700x
RTX 3070
16 GB Ram
X570 Anakart
Meslek
Hukuk Okuyor 2/4
Arkadaşlar kardeşim için motosiklet alayım diyorum. Ehliyet alacak 16 yaşına girince. Ben de arada kullanırım belki bütçe 50-75 bin arası temiz sorun çıkarmayacak şehir içi kullanılacak nadir de olsa uzun mesafe yapabilecek motor önerebilir misiniz? Pek anlamıyorum detaylı yardımcı olursanız sevinirim.

Japon marka tercih edin motoru sağlam ve dayanıklı olur, genç tayfa çok hor kullandığı için Honda ya da Yamaha öneririm.

Model olarak bir öneriniz var mı? Bir de tercihen scooter tarzı istemiyoruz.
Japon marka tercih edin motoru sağlam ve dayanıklı olur, genç tayfa çok hor kullandığı için Honda ya da Yamaha öneririm.

fiyat aralığı açısından en mantıklısı drift l diye düşünüyorum hem parça konusunda sıkıntı yaşamazsın

fiyat aralığı açısından en mantıklısı drift l diye düşünüyorum hem parça konusunda sıkıntı yaşamazsın
Mondial düşünmüyorum hocam. Fiyat eğer ki değer diyor iseniz esneyedebilir biraz.

konuyla alakasız ama ehliyet yaşı türkiyede 18 değilmi?

konuyla alakasız ama ehliyet yaşı türkiyede 18 değilmi?
A1 ehliyeti 16. Ben aralıkta 21 olucam. Şimdilik benim üzerime ama kardeşime hediye olarak düşünüyorum.

Arora Freedom 125 önerebilirim, Çin malı motor ama 50'liğini liseden bir öğretmenimin oğlu kullanıyor, biraz da hor kullanıyor ama iyi dayandı, sağlam bir model.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…