125 CC motor önerisi

Hocam sıfır almamıza gerek yok 2. El'e de açığım.

Hocam ikinci el fiyatları bariz sıfırlarla yarışıyor. O yüzden sıfır almayı tercih ederim. Kafanız rahat olur en azından.
Bir de illaki vites göstergesi olsun derseniz 2024 model almak zorundasınız 2.ellerde bu fiyata yakın olacak.

Fena değil gibi. Nasıl bir motordur? Görünüşü pek hoşuma gitmedi ama performansı vs nasıldır?

Performans olarak seri, güzel motor. Mekanik olarak taş gibi fakat sineğe benziyor.

Fena değil gibi. Nasıl bir motordur? Görünüşü pek hoşuma gitmedi ama performansı vs nasıldır?

Görünüşü çok güzel oradan gözüktüğü gibi değil bu arada eğer cidden bayide göz atma şansınız olursa bakın. Motorun deposu geniş ve bayağı iyi hissiyat veriyor.

Performans olarakta gayet iyi üzmez.

Performans olarak seri güzel motor üzmez, motor olarak taş gibi fakat sineğe benziyor.
Görünüşü biraz öyle cidden :) başka bir alternatif var mıdır buna?

Arkadaşlar bir de piyasa hep mi böyle yoksa bu aralar alım zamanı değil mi ? Bu fiyatlar ne böyle? Bana kalırsa az daha koyar biraz da kredi çekip Çocuğa Efsane Kasa Coralla alırım daha mantıklı. Motor piyasası ne hale gelmiş böyle. Bu fiyatlara geçen aylarda kartal satıyordum.

Görünüşü çok güzel oradan gözüktüğü gibi değil bu arada eğer cidden bayide göz atma şansınız olursa bakın. Motorun deposu geniş ve bayağı iyi hissiyat veriyor.

Performans olarakta gayet iyi üzmez.
Tamamdır hocam bu bir aklımda kalsın. Daha önce kullandınız mı bu motoru deneyimlerinizi nasıl? Bir de uzun yolda üzer mi? İlçe arası vs

Görünüşü biraz öyle cidden :) başka bir alternatif var mıdır buna?

Arkadaşlar bir de piyasa hep mi böyle yoksa bu aralar alım zamanı değil mi? Bu fiyatlar ne böyle? Bana kalırsa az daha koyar biraz da kredi çekip çocuğa efsane kasa coralla alırım daha mantıklı. Motor piyasası ne hale gelmiş böyle. Bu fiyatlara geçen aylarda kartal satıyordum.

CB125 F arkadaşımda da var motor güzel fakat kafa acayip kaba duruyor ve kendisi de bundan hiç hoşnut değil yakıtı kokluyor acayip az yakıyor.

Arkadaşlar bir de piyasa hep mi böyle yoksa bu aralar alım zamanı değil mi? Bu fiyatlar ne böyle? Bana kalırsa az daha koyar biraz da kredi çekip çocuğa efsane kasa coralla alırım daha mantıklı. Motor piyasası ne hale gelmiş böyle. Bu fiyatlara geçen aylarda kartal satıyordum.

Hocam bu bütçenin dışına daha fazla çıkamam derseniz satın almanın tam zamanı. 2025 piyasası acayip yüksek olacak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı