125 CC motor önerisi

Hocam alırsanız 2024 modelini öneririm hem vites göstergesi geldi hem de ters teleskopik maşa var rahat edersiniz.
2024 model seçince bütçe artıyor evet ben de yeni olmasını isterim ama o bütçeye daha iyi alternatifler olur mu?

Ağır bir motor olduğunu göz ardı etmemek lazım tabii ki.
Kardeşim bir tık zayıf. Ve Daha yeni 16 olacak. Bu sorun yaratır mı çocuğa? Hadi ben neyse de

2024 model seçince bütçe artıyor evet ben de yeni olmasını isterim ama o bütçeye daha iyi alternatifler olur mu?

Kardeşim bir tık zayıf. Ve daha yeni 16 olacak. Bu sorun yaratır mı çocuğa? Hadi ben neyse de.

Pulsar sorun yaratabilir gerçekten rakiplerine göre ağır bir motor. Hocam scooter alma işini gözden geçirin derim.

Pulsar sorun yaratabilir gerçekten rakiplerine göre ağır bir motor. Hocam scooter alma işini gözden geçirin derim.
Scooter istemiyor. Ben de şahsen istemiyorum. Daha orta yollu bir şey bulamaz mıyız? Bütçe 85K olsun.

Scooter istemiyor. Ben de şahsen istemiyorum. Daha orta yollu bir şey bulamaz mıyız? Bütçe 85k olsun.

Bu fiyatlara inmek demek ABS'den vazgeçmek demek hocam ki yeni başlayan birisi için bence ABS şart.

TVS Raider araştırın tipini severseniz motor blok olarak sağlam yolda koymaz.

Bu fiyatlara inmek demek ABS'den vazgeçmek demek hocam ki yeni başlayan birisi için bence ABS şart.
Tamam düzeltelim o zaman. Sorun çıkarmayacak parçası ortalama halde bulunur. Tercihen Çin olmayan temiz bir başlangıç için kaç vermeliyim minimum?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı