Neden kullanılmasın? 125'liğini alacak sonuçta ayrıca kursta da bu tip bir motor kullanıyorsun.Motor başlangıç olarak kullanılır mı? Onu da düşünmek lazım.
Neden kullanılmasın? 125'liğini alacak sonuçta ayrıca kursta da bu tip bir motor kullanıyorsun.Motor başlangıç olarak kullanılır mı? Onu da düşünmek lazım.
2024 model seçince bütçe artıyor evet ben de yeni olmasını isterim ama o bütçeye daha iyi alternatifler olur mu?Hocam alırsanız 2024 modelini öneririm hem vites göstergesi geldi hem de ters teleskopik maşa var rahat edersiniz.
Kardeşim bir tık zayıf. Ve Daha yeni 16 olacak. Bu sorun yaratır mı çocuğa? Hadi ben neyse deAğır bir motor olduğunu göz ardı etmemek lazım tabii ki.
Neden kullanılmasın? 125'liğini alacak sonuçta ayrıca kursta da bu tip bir motor kullanıyorsun.
2024 model seçince bütçe artıyor evet ben de yeni olmasını isterim ama o bütçeye daha iyi alternatifler olur mu?
Kardeşim bir tık zayıf. Ve daha yeni 16 olacak. Bu sorun yaratır mı çocuğa? Hadi ben neyse de.
148 kg'mış, yani naked alacaksa en az ne kadar kg olur ki yine 100'ün üstünde olacaktır, scooter daha mantıklı o zaman.Kurs ayrı ve yani başlangıç olarak ağır gelebilir motor.
2024 model seçince bütçe artıyor evet ben de yeni olmasını isterim ama o bütçeye daha iyi alternatifler olur mu?
Scooter istemiyor. Ben de şahsen istemiyorum. Daha orta yollu bir şey bulamaz mıyız? Bütçe 85K olsun.Pulsar sorun yaratabilir gerçekten rakiplerine göre ağır bir motor. Hocam scooter alma işini gözden geçirin derim.
Scooter istemiyor. Ben de şahsen istemiyorum. Daha orta yollu bir şey bulamaz mıyız? Bütçe 85k olsun.
Tamam düzeltelim o zaman. Sorun çıkarmayacak parçası ortalama halde bulunur. Tercihen Çin olmayan temiz bir başlangıç için kaç vermeliyim minimum?Bu fiyatlara inmek demek ABS'den vazgeçmek demek hocam ki yeni başlayan birisi için bence ABS şart.
Tamam düzeltelim o zaman. Sorun çıkarmayacak parçası ortalama halde bulunur. Tercihen Çin olmayan temiz bir başlangıç için kaç vermeliyim minimum?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.