1reNN
Femtopat
Daha fazla
Kral zaten 125CC aldıktan 5-6 ay sonra kesmemeye başlayacak şu motoru satsam da kurtulsam diyeceksin yüksek ihtimal 2. kez 125CC almazsın.
Kral 18e girince direk satmayı düşünüyorum zaten arabayla daha çok aram var ben işime gelip gitmek için kullanayım diyordum. 50CC artık yetmemeye başladı Küba trendy var görünüşüde hoşuma gitmiyor eğer hiç hoşuma gitmessem satar alırım diye düşünmüştüm dediğinizde haklı hocam size de teşekkür ederim.
125CC'den 125CC'ye geçmek mantıksız hocam, 1 tane temiz çevrenizde servisi olan, parça sıkıntısı olmayan satarkende sizi uğraştırmayacak bir motor alın, eğer yükseltecekseniz 18e kadar ona binin. Bu maddeler göz önüne alınınca NS125 çok mantılı bir tercih olur, ne kadar çok haz etmesekte Drift L de Çin olmasına bu bahsettiğim konularda NS125 kadar hatta daha fazla önde diyebiliriz, ama tabii ki NS125 daha kaliteli ve performanslı olur daha çok haz verir. Ekipmanları da unutmayın tabii ki de alabildiğiniz en iyisini alın ve ekipmanları küçümsemeyin. Hakkınızda hayırlısı olsun hocam.
Öyle yapacağım hocam ekipman bilgimde 0 LS2 kask falan görüyordum hep onlardan alacağım herhalde NS125 ikinci elide tuzlu ya Drift L'ya da Raider olabilir eğer bütçem artarsa NS125 veya QJ SRK 125R olabilir vogeda düşünmüştüm söylenenlerde kulak verdim. Bakalım hocam ne denk gelecek Allah ne nasip edecek.