125 CC motor önerisi

Kral zaten 125CC aldıktan 5-6 ay sonra kesmemeye başlayacak şu motoru satsam da kurtulsam diyeceksin yüksek ihtimal 2. kez 125CC almazsın.

Kral 18e girince direk satmayı düşünüyorum zaten arabayla daha çok aram var ben işime gelip gitmek için kullanayım diyordum. 50CC artık yetmemeye başladı Küba trendy var görünüşüde hoşuma gitmiyor eğer hiç hoşuma gitmessem satar alırım diye düşünmüştüm dediğinizde haklı hocam size de teşekkür ederim.

125CC'den 125CC'ye geçmek mantıksız hocam, 1 tane temiz çevrenizde servisi olan, parça sıkıntısı olmayan satarkende sizi uğraştırmayacak bir motor alın, eğer yükseltecekseniz 18e kadar ona binin. Bu maddeler göz önüne alınınca NS125 çok mantılı bir tercih olur, ne kadar çok haz etmesekte Drift L de Çin olmasına bu bahsettiğim konularda NS125 kadar hatta daha fazla önde diyebiliriz, ama tabii ki NS125 daha kaliteli ve performanslı olur daha çok haz verir. Ekipmanları da unutmayın tabii ki de alabildiğiniz en iyisini alın ve ekipmanları küçümsemeyin. Hakkınızda hayırlısı olsun hocam.

Öyle yapacağım hocam ekipman bilgimde 0 LS2 kask falan görüyordum hep onlardan alacağım herhalde NS125 ikinci elide tuzlu ya Drift L'ya da Raider olabilir eğer bütçem artarsa NS125 veya QJ SRK 125R olabilir vogeda düşünmüştüm söylenenlerde kulak verdim. Bakalım hocam ne denk gelecek Allah ne nasip edecek.

Merhaba, 125CC bir motor düşünüyorum. Halihazırda kullandığım 50CC (80CC dönüşümlü) motorumu satıp üzerine para ekleyerek almayı planlıyorum. Racing tarzı olursa olur, görünüş de benim için önemli. 180 boyundayım, ucuz yollu ve üzmeyecek bir model ne olabilir?

Kesinlikle Drift L alma pişmanlıklarla ve sürekli çıkan sıkıntılar ile uğraşırsın. Benim tavsiyem TWS Raider 125 ya da bennelli 125 almandan yana.

Kral 18e girince direk satmayı düşünüyorum zaten arabayla daha çok aram var ben işime gelip gitmek için kullanayım diyordum. 50CC artık yetmemeye başladı Küba trendy var görünüşüde hoşuma gitmiyor eğer hiç hoşuma gitmessem satar alırım diye düşünmüştüm dediğinizde haklı hocam size de teşekkür ederim.

Öyle yapacağım hocam ekipman bilgimde 0 LS2 kask falan görüyordum hep onlardan alacağım herhalde NS125 ikinci elide tuzlu ya Drift L'ya da Raider olabilir eğer bütçem artarsa NS125 veya QJ SRK 125R olabilir vogeda düşünmüştüm söylenenlerde kulak verdim. Bakalım hocam ne denk gelecek Allah ne nasip edecek.
Ekipman için bütçeni kesin olarak belirlediğinde onun içinde yardımcı oluruz.

Kesinlikle Drift L alma pişmanlıklarla ve sürekli çıkan sıkıntılar ile uğraşırsın. Benim tavsiyem TWS Raider 125 ya da bennelli 125 almandan yana.

Düzgün temiz takıldıktan sonra kronikleri dışında bir sıkıntı çıkarmaz, bennelli dediğin motor Drift L'nin fiyatının 3 katı. Raider'de arka frenleri kampana fren performansı çok kötü ama Drift L yerine düşünülebilir.

Allah Allah o kadar sıkıntı çıkıyor mu hocam. Nasıl sıkıntılar çıkıyor? Benneli'nin freni kötü diyorlar foxyde demişti aslında benim de hoşuma giden o TWS Raider ikinci el düşerse onu da düşünürüm.

Ekipman için bütçeni kesin olarak belirlediğinde onun içinde yardımcı oluruz.

Düzgün temiz takıldıktan sonra kronikleri dışında bir sıkıntı çıkarmaz, bennelli dediğin motor Drift L'nin fiyatının 3 katı. Raider'de arka frenleri kampana fren performansı çok kötü ama Drift L yerine düşünülebilir.

Hocam amacım 2 yıl takılıp satmak öyle çok bir beklentim yok dediğim gibi 18e girince araba ehliyeti düşünürüm direk. Ekipman için ne kadar bütçe olmalı normal bir kask ve üst için koruma pantolonu gibi onları sonra düşünebilirim ancak.

Allah Allah o kadar sıkıntı çıkıyor mu hocam. Nasıl sıkıntılar çıkıyor? Benneli'nin freni kötü diyorlar foxyde demişti aslında benim de hoşuma giden o TWS Raider ikinci el düşerse onu da düşünürüm.

Hocam amacım 2 yıl takılıp satmak öyle çok bir beklentim yok dediğim gibi 18e girince araba ehliyeti düşünürüm direk. Ekipman için ne kadar bütçe olmalı normal bir kask ve üst için koruma pantolonu gibi onları sonra düşünebilirim ancak.

Drift L kolay satılır onu çok dert ediyorsan ama biraz aldığın fiyatın altına gider tabii ki Japon olmayan her motordada böyledir. Koruma olarak her bütçeye koruma ekipmanı var öncelikle sizin neye ne kadar ayıracağınızı belirlemeniz lazım size yardımcı olabilmemiz için.

Raiderinde frenleri çok iyi değil haberiniz olsun arka fren kampana disk yok.

Drift L kolay satılır onu çok dert ediyorsan ama biraz aldığın fiyatın altına gider tabii ki Japon olmayan her motordada böyledir. Koruma olarak her bütçeye koruma ekipmanı var öncelikle sizin neye ne kadar ayıracağınızı belirlemeniz lazım size yardımcı olabilmemiz için.

Raider'inde frenleri çok iyi değil haberiniz olsun arka fren kampana disk yok.

Hocam ne kadar bütçe ayırmam lazım ki F/P bir ürünler için.

Hocam doğrudur ben ilanlarda başlık olarak öyle görmüştüm voge 125 rakipleri arasında en hızlı diye bir de izlediğim bir videoda diyordu dediğinizde çok doğru herkes kendi motoru neyse number 1 olarak görüyor teşekkürler.

Hocam benneli, Raider, voge arasında sıralama yapmanız gerekse nasıl olurdu mekanik parça görünüş anlamında görünüş herkese göre değişebilir srk biraz tuzlu geldi ikinci elide pek yok QJ SRK 125S'de hoşuma gitti ama SRK 125R ile aynı fiyat sıfırları gibi gördüm 125r seçerdim o kadar bütçem olsa.
Kusura bakmayın şimdi gördüm. Uzun ömürlülük olarak Raider daha iyi ama tabi ki görünüş olarak kesinlikle Voge daha iyi. Arka lastik farkı bile yeter biri 110 diğeri 140.

Kusura bakmayın şimdi gördüm. Uzun ömürlülük olarak Raider daha iyi ama tabii ki görünüş olarak kesinlikle voge daha iyi. Arka lastik farkı bile yeter biri 110 diğeri 140.

Benneli listeye bile giremez yani hocam :D şaka bir yana ya Raider, Drift L, voge, Raider bu dördünü düşüneceğim hocam sağlam ekipmanlarda arayışındayım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı