125 CC motor önerisi

Kezura

Hectopat
90-100 arası bir bütçem var; Drift L - TVS Raider ve RKS RZ125s arasında gidip geliyorum. İlk motorum olacağı için bu paralar çok fazla geliyor; sonuçta kanımız hızlı kaynıyor. Parçası bulunması lazım, çok fazla hata yapacağız. Sizden öneri bekliyorum. Şimdiden konuyla ilgilenen herkese çok teşekkür ederim. Sahibinden olarak ilan paylaşabilirsiniz; ancak uzun ömürlü bir motor istiyorum. km'si yüksek olmayacak bir şey olursa iyi olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tavsiyem gerekirse 2. el al karbüratörlü kara düzen motor al temiz olmasına dikkat et çünkü enjeksiyonu Çin malları adamı çok yoruyor bende 100 uag i vardı enjeksiyonu Allah'ın belası bir motor gittim kendim kara düzene çevirdim şu an çok iyi

RKS rk 125S hiç bulaşma güzel motor kalıplı ama parçaları çok pahalı bir de bulmak biraz zor. TVS arka fren kampana o yüzden bence tercih etme sağlam motordur. Mondial drift parçası çok piyasada tutulan motordur. Bajaj alabilirsen çok daha iyi olur.

RKS rk 125S hiç bulaşma güzel motor kalıplı ama parçaları çok pahalı bir de bulmak biraz zor. TVS arka fren kampana o yüzden bence tercih etme sağlam motordur. Mondial drift parçası çok piyasada tutulan motordur. Bajaj alabilirsen çok daha iyi olur.

NS125 almayı düşünüyorum ben nasıl sence.

Duruşu çok güzel geldi torklu bayağı da o yüzden güzel olurdu almayı planladım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı