50 bin TL'ye kadar bayiden almak üzere scooter arıyorum.
kanka 10-15 bin eklemem gerekiyo öyle bi bütçe artışı yapamam 50ye zor çıktım ben bir kaç model baktım ne kadar iyidir bilmiyorum.2. El dio azıcık daha bütçe çıkarırsan temiz çok var.
Kanka 10-15 bin eklemem gerekiyor öyle bir bütçe artışı yapamam 50ye zor çıktım ben birkaç model baktım ne kadar iyidir bilmiyorum.
Sırasıyla.
RKS Newlight 125 Pro.
RKS Wildcat 125.
Arora Freedom 125.
RKS Dark Blue 125.
Belki Cappucino 125.
bende newlight almak istiyorum da başka bi şehirde 41-42 bin olan motor İzmir'de 47-48 bin nasıl getirsem falan diye düşünüyorum ilan bakıyorum.Selam hocam bende aynı durumdayım maksimum 45.000 TL gibi bir bütçem var ama arkadaş newlight öneririm demiş dışarıdan bakıldığında güzel duruyor.
Bende newlight almak istiyorum da başka bir şehirde 41-42 bin olan motor İzmir'de 47-48 bin nasıl getirsem falan diye düşünüyorum ilan bakıyorum.
Çin'den ziyade Hint öneririm. Tvs ya da Hero olabilir.
Hero dash 125 bakabilirsiniz.
Hayırlı olsun. Güzel günlerde kullanın. Tip olarak çok beğendiğim bir sukuter. O kadar bütçe olduğunu bilsem Lambretta v200 önerirdim.Selam bugün biraz kafayı kırdım ve 2023 0 km Django 125 aldım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.