₺1250 ekran kartı tavsiyesi

• Konuyu başlatan Emzik
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 49
  • Görüntüleme 2.719
Hepsiburada'da Asus, Gigabyte gibi markaların RX 570'leri 1700 liradan başlıyor. Ama dediğim gibi diğer markalardan almak istiyorsa kendi tercihi.

Açıklayıcı oldu, teşekkür ederim. Kahkaha, kızgın atmak yerine düzgün cevap veren birisi çıktı şükür.
Rica ederim, ne demek. Bilmemek değil öğrenmemek suç. Sadece tam bilmediğiniz bir konuda yorum yapmanıza kızıyor olabilirler. İlk geldiğimde benim de düştüğüm bir hataydı.

@fidelcastro @TimorYuan2 'nin dediği de doğru fakat INNO3D Twin X2 modeller giriş seviye modeller oluyor, INNO3D'nin yüksek seviye modelleri ise iChill X3 olanlar.

Benim anlamadığım kısım neden ASUS, Gigabyte gibi markalar ile 400-500 liralık farklar var? Türkiye'de garantisi var mı?

MSI gibi markalar hem soğutmaya hem de tasarım a da önem veriyorlar o yüzden fiyat farkı çıkıyor.
Ama tasarıma önem veriyorlar dediğimdede diğerlerinin soğutması kötü diye bir şey demiyorum sadece birkaç derece daha soğuk çalışıyorlar.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı