1250 TL bütçeyle al-sat tavsiyesi

Innocencee

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus Tuf GTX 1650, H410M-H V2H, Corsair Vengance RGB White 2x8 2666 MHz, 650w PSU, Intel i5 10400F,
Meslek
Pide Fırını Ustası
Şimdi şöyle ki, elimde 8 GB 2666 MHz CL19 bir RAM var. Biraz kötü ancak 1500 TL'ye koymama rağmen 1250 TL'lik bir teklif geldi. Tam fiyatına satmak istiyorum ancak tam fiyatına satamazsam ve gidip 1250 TL'ye satarsam (ki muhtemelen 1250 TL'ye satacağım), sattığım bu üründen gelen para ile ne alıp satabilirim? Bütçeyi 1000-1250 TL bandında düşünebilirsiniz.

Yardımcı olur musunuz rica etsem? Bu konuda yeniyim ve ne yapsam bulamıyorum.

Sence de bütçen bu iş için az değil mi? Hıyar al 10 kilo tezgahta tuzlayıp tane olarak sat.
Paramın az olduğunu biliyorum. Bir iş bulup para kazanayım desem çevremi geç, uzak yerlerde bile yaptığım başvuruların hepsi Red. Yarı zamanlı işde bile çalışamıyorum. Hafta sonu Pazar bi işe gidip günlük 800 TL alıyorum (ki 1000 TL olur o muhtemelen yakında) aylık kazancım 3600 olsa 1400 TL'si Ev internetine ve telefon faturama gidiyor. Aylık 2200 TL kazancım olsa gene fazla bir şey yapamam. 1 Aydır kış ayında olduğumuz için iş de gelmiyor zaten o yüzden para da kazanamıyorum. Bir şekil az az da olsa para kazanmaya çalışıyorum.

Paramın az olduğunu biliyorum. Bir iş bulup para kazanayım desem çevremi geç, uzak yerlerde bile yaptığım başvuruların hepsi Red. Yarı zamanlı işde bile çalışamıyorum. Hafta sonu Pazar bi işe gidip günlük 800 TL alıyorum (ki 1000 TL olur o muhtemelen yakında) aylık kazancım 3600 olsa 1400 TL'si Ev internetine ve telefon faturama gidiyor. Aylık 2200 TL kazancım olsa gene fazla bir şey yapamam. 1 Aydır kış ayında olduğumuz için iş de gelmiyor zaten o yüzden para da kazanamıyorum. Bir şekil az az da olsa para kazanmaya çalışıyorum.
Yurt dışı alışverişi iptal olmasa al sat çok eşya vardı da maalesef geç kaldın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı