1250 TL Ekran Kartı Önerisi

İboKurman

Kilopat
Daha fazla  
Herkese merhabalar. Kendime yeni bir sistem topladım şu an elimde tüm parçalar mevcut fakat ekran kartı konusunda oldukça kararsız durumdayım. Sistemi toplamaktaki amacım render - tasarım için ama ekran kartı konusunda kafam oldukça karıştı. İlk etapta almayı düşündüğüm Gtx 970'di fakat herkes cw sorunundan bahsediyor. Max 1250 TL bütçem var. Yardımcı olursanız sevinirim. (İkinci el de olabilir.)

Kullanacağım sistem ;

1. Core i7-5820K 3.3 GHz
  2. Msi X99A Gaming 7 Anakart
  3. 4x4 3000Mhz Kingston DDR4 Ram
  4. WD 3.5" 2TB Red Intellipower Sata 3.0 64MB
  5. Samsung 256GB 850 PRO SATA 3.0

Herkese merhabalar. Kendime yeni bir sistem topladım şu an elimde tüm parçalar mevcut fakat ekran kartı konusunda oldukça kararsız durumdayım. Sistemi toplamaktaki amacım render - tasarım için ama ekran kartı konusunda kafam oldukça karıştı. İlk etapta almayı düşündüğüm Gtx 970'di fakat herkes cw sorunundan bahsediyor. Max 1250 TL bütçem var. Yardımcı olursanız sevinirim. (İkinci el de olabilir.)

Kullanacağım sistem ;

1. Core i7-5820K 3.3 GHz
  2. Msi X99A Gaming 7 Anakart
  3. 4x4 3000Mhz Kingston DDR4 Ram
  4. WD 3.5" 2TB Red Intellipower Sata 3.0 64MB
  5. Samsung 256GB 850 PRO SATA 3.0
Bu sisteme kesinlikle Asus dışındaki bir R9 390X alınmalı. Ama ben Polaris ve Pascal mimarisini beklemeni öneririm.

Bütçen artıyor ise gtx 970 alabilrisin. Ama render sistemi biraz abartı olmuş eğer oyun için ise. 4790k veya 6700k da aynı görevi görecekti.

Bu sisteme kesinlikle Asus dışındaki bir R9 390X alınmalı. Ama ben Polaris ve Pascal mimarisini beklemeni öneririm.

Pascal ve Polaris'i beklemek mantıklı ama fiyat konusunda düşündürücü yaklaşmama sebep oluyor. Ayrıca amd ekran kartı ile alakalı bir korkum da yok değil. İntel tabanlı bir sistemde herhangi bir çakışma söz konusu olabilir mi ?

Bütçen artıyor ise gtx 970 alabilrisin. Ama render sistemi biraz abartı olmuş eğer oyun için ise. 4790k veya 6700k da aynı görevi görecekti.
Oyun için yaptığım bir sistem değil. İş için kullanacağım bir sistem topladım ve fiyat olarakta oldukça makul bi rakama topladığımı düşünüyorum :)

Bu arada alakanız ve geri dönüşleriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar.

Render için kesinlikle NVidia tercih etmelisiniz. Yani Bütçenizi uygun olan GTX 970 ekran kartı.
+1 Bir çok yerde render ve modelleme amaçlı sistemlerde NVidia tavsiyelerini , hatta şiddetle önerilerini okudum. Bu yüzden bende Nvidia düşünüyorum.
Nvidia kesinlikle secilmeli. O butceye de en uygun 970 var. Evgalarda vatanda kampanya vardi. Tercih edilebilir.
Evga'da şu anda sadece gtx950 ve gtx960 modellerinde indirim var. Teşekkür ederim

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı