1250 TL Ekran Kartı Önerisi

Pascal ve Polaris'i beklemek mantıklı ama fiyat konusunda düşündürücü yaklaşmama sebep oluyor. Ayrıca amd ekran kartı ile alakalı bir korkum da yok değil. İntel tabanlı bir sistemde herhangi bir çakışma söz konusu olabilir mi ?

Oyun için yaptığım bir sistem değil. İş için kullanacağım bir sistem topladım ve fiyat olarakta oldukça makul bi rakama topladığımı düşünüyorum :)

Bu arada alakanız ve geri dönüşleriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar.
MSİ GTX 970 i şu an www.amazon.com'dan 1200TL ye alabilirsiniz(Fiyata vergi ve kargo dahildir).
Screenshot_2016-04-20-23-39-11-1-1.png

MSİ GTX 970 i şu an www.amazon.com'dan 1200TL ye alabilirsiniz(Fiyata vergi ve kargo dahildir).Eki Görüntüle 155988
Yanlış bakıyorsunuz. Amazon doları çok fazla alıyor. Bu yüzden dolar üzerinden öderseniz 1150TL'lere düşer.
Ekran kartı konusunda ise bence bekleyin. İlk çıktığında pahalı olabilir ama en az 3-4 sene hiç değiştirme kuşkusu uyandırmazlar. Ama GTX970 artık baya eskidi ve 2 yıl sonra performans sorunu olmasa bile yaşından dolayı beni bırak demeye başlar. Nvidia kartlarda yenisi çıkınca eskisi artık adam gibi destek görmez. Bence bekleyin.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı