1250 TL işlemci, anakart ve RAM önerisi

Ahmetttttttttt

Decapat
Mevcut PC'me 7 ay önce ekran kartı ve SSD aldım. Şimdi de işlemci, anakart, RAM almak istiyorum. 270 TL'ye bir RAM buldum. Oynadığım oyunlar CS:GO, HOI4, eu4. CS'de rahat 200+ FPS almak istiyorum Very Low'da. Aklımda R3 1200 AF, B450M S2H var ama i3 9100F daha performanslı ve daha uzun iş görecek bir işlemci. Ona uygun bir anakart bilmiyorum ve bütçemi geçme durumum yok. Fikirlerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Toplanıyor aslında ama ekran kartı şart.

Mevcut PC'me 7 ay önce ekran kartı ve SSD aldım. Şimdi de işlemci, anakart, RAM almak istiyorum. 270 TL'ye bir RAM buldum. Oynadığım oyunlar CS:GO, HOI4, eu4. CS'de rahat 200+ FPS almak istiyorum Very Low'da. Aklımda R3 1200 AF, B450M S2H var ama i3 9100F daha performanslı ve daha uzun iş görecek bir işlemci. Ona uygun bir anakart bilmiyorum ve bütçemi geçme durumum yok. Fikirlerinizi bekliyorum.
RAM olarak indirimden bunu alabilirsiniz.

İşlemci ve anakart olarak da bunlar uygun olur.

Seneye işlemci değiştiririm dersen 1200AF de alınabilir ama alıp 2-3 sene işlemci değiştirmem derseniz bence 9100F daha mantıklı olur. Oynadığın oyunlarda 9100F tekil çekirdek yüzünden çok daha iyi.

Son düzenleme:

İki işlemciyi de önermem ama biraz daha fiyat arttırısanız 3100 veya 2600 alabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı