1250 TL mouse önerisi

Bütçe
1200-1300
Daha fazla  
1200-1300 TL bütçem var. Darmoshark M3 Wireless ve SteelSeries Aerox 3 Wireless mi alayım? Eğer sizinde bu fiyat bandında önerebileceğiniz mouse var ise önerirseniz güzel olur.

Ben Razer Basilisk X HyperSpeed kullanıyorum kesin al tavsiye ederim. 1 normal pille çalışıyor ve performansı çok iyi. Şarj etme zırvalarıyla uğraşmıyorsun.

1250TL vereceğine 400 liralik al altı üstü mouse ne değişebilir?
Böyle bi soru sormamış arkadaş?

1200-1300 TL bütçem var. Darmoshark M3 Wireless ve SteelSeries Aerox 3 Wireless mi alayım? Eğer sizinde bu fiyat bandında önerebileceğiniz mouse var ise önerirseniz güzel olur.

Darmoshark M3.

Seçtiğiniz Mouse'lar güzel fakat kronik sıkıntıları var mı yok mu araştırmak gerek, ek olarak RAZER RZ01-04130100-R3G1 Deathadder V2 X HyperSpeed- Kablosuz Optik Mouse Siyah alabilirsin.

Ben Razer Basilisk X HyperSpeed kullanıyorum kesin al tavsiye ederim. 1 normal pille çalışıyor ve performansı çok iyi. Şarj etme zırvalarıyla uğraşmıyorsun.

Pilli benim için biraz sıkıntı durum yakınımda market vs. bulunmadığı için hemen pill alamıyorum acilen pil lazım olabiliyor o nedenle şarjlı mouse istiyorum Glorious Model D minius kullanıyordu bir arkadaşım onunki bayağı iyiydi şarj meselesinde pek uğramaşyada gerek kalmıyordu istediğinde kablolu istediğinde kablosuz kullanıyordu bütçem yetmediği için onu alamıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı