1250 TL mouse önerisi

Bütçe
1200-1300
Pilli benim için biraz sıkıntı durum yakınımda market vs. bulunmadığı için hemen pill alamıyorum acilen pil lazım olabiliyor o nedenle şarjlı mouse istiyorum Glorious Model D minius kullanıyordu bir arkadaşım onunki bayağı iyiydi şarj meselesinde pek uğramaşyada gerek kalmıyordu istediğinde kablolu istediğinde kablosuz kullanıyordu bütçem yetmediği için onu alamıyorum.
Dostum M3 alabilirsin, glorius hakkında kötü yorumlar duymuştum, mouse reviews subredditinde sorduğumda almamamı söylediler.

Yani minecraftta bir bedwars oyuncusu olarak tıklama hızı cok önemli o tarz bir mouse arıyosan kendi üzerine koyup bloody t60 alabilirsin ama fps oyunları diyosan glorious model o kablolu mükemmel

Yani Minecraft'ta bir Bedwars oyuncusu olarak tıklama hızı cok önemli o tarz bir mouse arıyosan kendi üzerine koyup Bloody T60 alabilirsin ama FPS oyunları diyorsan Glorious Model O kablolu mükemmel.

Kablosuz seviyorum hem masamda dar kablo sağa sola takılıyor Minecraft arada bir oynuyorum genellikle CS veya Valorant oynarım.

Rival 3 Wireless kullanıyorum bozuldu garantide daha 3. ayını doldurmadı bozuldu şu an en eski mouse kullanıyorum Rampage greedy var elime aşırı rahatsız Rival 3'ü de bir dostuma hediye edeceğim.
Kalitesiz kablolu bir mouse kullandığınız için kablolu mouselara karşı önyargı edinmişsiniz sanırım, bence kablolulara da bakabilirsiniz o fiyatlara çok esnek kablolu rahat edeceğiniz mouselar var. İlla kablosuz diyorsanız M3 çok güzel mouse, istediğiniz gibi şarjlı üstüne.

Kalitesiz kablolu bir mouse kullandığınız için kablolu mouselara karşı önyargı edinmişsiniz sanırım, bence kablolulara da bakabilirsiniz o fiyatlara çok esnek kablolu rahat edeceğiniz mouselar var. İlla kablosuz diyorsanız M3 çok güzel mouse, istediğiniz gibi şarjlı üstüne.
Yok kablolulara karşı önyargıdan değil bir çok kablosuz mouse değiştirdim şu anda ilk aldığım kabloludayım elime bu geçti.

Yok kablolulara karşı önyargıdan değil bir çok kablosuz mouse değiştirdim şu anda ilk aldığım kabloludayım elime bu geçti.
Evet bahsettiğim konu o zaten, uzun süre kablosuz kullanmışsınız kablolu kullanma zorunluluğunuz olduğunda da elinize geçen mouse Rampage Greedy, taş gibi bir kablosu var tahmin ediyorum, kullanmadım kendim fakat eminim.

Evet bahsettiğim konu o zaten, uzun süre kablosuz kullanmışsınız kablolu kullanma zorunluluğunuz olduğunda da elinize geçen mouse Rampage greedy, taş gibi bir kablosu var tahmin ediyorum, kullanmadım kendim fakat eminim.

Evet kablosu taş gibi fakat dediğim gibi masa dar kablo sağa sola takılıyor Rampage gentle de kullandım kablosu yumuşacık yastık gibiydi fakat aynı şekilde kablo takılıyordu bende ne iyi çözüm kablosuzda buldum Rival 3 Wireless aldım bayağı işimi gördü fakat pilliydi ve arıza verdi bu nedenle garantiye gönderdim pilli olması benim için biraz sıkıntıydı bende en iyisi şarjlı diye düşündüm o nedenle şarjlıya geçme kararı aldım yani diyeceğim söylediğim 2 model olmak zorunda değil farklı bildiğiniz model var ise söylerseniz mutlu olurum.

Evet kablosu taş gibi fakat dediğim gibi masa dar kablo sağa sola takılıyor Rampage gentle de kullandım kablosu yumuşacık yastık gibiydi fakat aynı şekilde kablo takılıyordu bende ne iyi çözüm kablosuzda buldum Rival 3 Wireless aldım bayağı işimi gördü fakat pilliydi ve arıza verdi bu nedenle garantiye gönderdim pilli olması benim için biraz sıkıntıydı bende en iyisi şarjlı diye düşündüm o nedenle şarjlıya geçme kararı aldım yani diyeceğim söylediğim 2 model olmak zorunda değil farklı bildiğiniz model var ise söylerseniz mutlu olurum.
Maalesef bilmiyorum, bildiğim kadarıyla Darmoshark M3 o fiyat bandında en iyilerden.

Attack Shark X3 var ama bunlar Çin mouse'u kalite kontrol sorunları oluyor kırılıyor bozuluyor falan, kumar oynamak gibi. O işlere girmeden direkt M3 alın bence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı