1250 TL mouse önerisi

Bütçe
1200-1300
Maalesef bilmiyorum, bildiğim kadarıyla Darmoshark M3 o fiyat bandında en iyilerden.

Attack shark X3 var ama bunlar Çin fareyi kalite kontrol sorunları oluyor kırılıyor bozuluyor falan, kumar oynamak gibi. O işlere girmeden direkt M3 alın bence.

Arada bir makro ihtiyacımda oluyor Aerox 3 sizce nasıl bir mouse güzelmi acaba?

SteelSeries kulaklık alma planımda var her şeyi SteelSeries uygulamasından yönetmek kolaylık olur diye de düşünüyorum Darmoshark m3'ün uygulaması falan var mı bilmiyorum tam.

Ya hocam bilmediğiniz konular hakkında bilmiş gibi yorum yapmayın ya.

10 senedir iyi bir sisteme sahibim ve piyasada ki tüm kaliteli oyunları oynadım bana bilmeden yorum yapma diyorsun yaşına veriyorum bu yorumu tekrardan söylüyorum ha 400'lük ha 4000'lik mouse hiçbir şey değişmez.

Bu arabaya o kadar para verilmez al al dandik araç der gibi.

Mouse meselesine araba örneği vermen o kadar alakasız ki, ekran kartımı kardeşim bu altı üstü mouse 100TL'lik ofis mouse almadığın sürece aynı işlev.

10 senedir iyi bir sisteme sahibim ve piyasada ki tüm kaliteli oyunları oynadım bana bilmeden yorum yapma diyorsun yaşına veriyorum bu yorumu tekrardan söylüyorum ha 400'lük ha 4000'lik mouse hiçbir şey değişmez.

Değişiyor nasıl değişmiyor kusura bakmada 10 senedir kendine hiçbir şey katamamışsın.

Mouse meselesine araba örneği vermen o kadar alakasız ki, ekran kartımı kardeşim bu altı üstü mouse 100TL'lik ofis mouse almadığın sürece aynı işlev.
Ya Elden Ring oynarsan tabi değişmez adam belki FPS oyunu oynuyor, nasıl bi genelleme yapıyosun anlamadım ki.
1700952368807.png

Ki oynuyor.
kısa yol için örneğin pdf yazdırma vs. ctrl+p vs.
Aerox'un batarya süresi ve skatezlerinden şikayetçi olmuş inceleme yazan arkadaş, sonrasında subredditte sordum skatetzleri değiştirmişler modelin, 4 nokta şeklinde skatez değil de 2 tane geniş skatez olan yenileri. Tam emin değilim fakat sanırım qc sorunları da var, genel olarak gevşek duran yan tuşlar vs. oluyor sanırım, incelemeyi yazan arkadaş kendisine denk gelmediğini yazmış.
1700952441748.png
Subredditte sorduğumda "Aerox 3 mü Darmoshark M3 mü" şeklinde direkt olarak Darmoshark'ı öneriyorlar.

Makroyu uygulamalar ile vs. kolay bir klavye tuşuna atayabilirsin, bence direkt M3 almalısın söylediğin fiyata en iyi mouse diyebilirim.

Ya Elden Ring oynarsan tabi değişmez adam belki FPS oyunu oynuyor, nasıl bi genelleme yapıyosun anlamadım ki.
Eki Görüntüle 2031118
Ki oynuyor.

Aerox'un batarya süresi ve skatezlerinden şikayetçi olmuş inceleme yazan arkadaş, sonrasında subredditte sordum skatetzleri değiştirmişler modelin, 4 nokta şeklinde skatez değil de 2 tane geniş skatez olan yenileri. Tam emin değilim fakat sanırım qc sorunları da var, genel olarak gevşek duran yan tuşlar vs. oluyor sanırım, incelemeyi yazan arkadaş kendisine denk gelmediğini yazmış. Subredditte sorduğumda "Aerox 3 mü Darmoshark M3 mü" şeklinde direkt olarak Darmoshark'ı öneriyorlar.

Makroyu uygulamalar ile vs. kolay bir klavye tuşuna atayabilirsin, bence direkt M3 almalısın söylediğin fiyata en iyi mouse diyebilirim.
skatez konusunda hiç bir zaman stok skatez kullanmadım zaten wraith esports sitesinden skatez satın aldım genellikle tekrarda alıcam yüksek ihtimalle aerox 3 ü alırsam ama dediğim gibi eğer m3 fps oyunları için daha iyiyse onu alayım tam bi bilgim yok 2 si arasında

skatez konusunda hiç bir zaman stok skatez kullanmadım zaten wraith esports sitesinden skatez satın aldım genellikle tekrarda alıcam yüksek ihtimalle aerox 3 ü alırsam ama dediğim gibi eğer m3 fps oyunları için daha iyiyse onu alayım tam bi bilgim yok 2 si arasında
Dostum her şeyde Darmoshark M3 kazanıyor makro ihtiyacın hariç. M3 tercih et.

1700952871190.png

Mouse gurmeleri topluluğu Aerox 3'ü tavsiye etmiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı