1250 TL TKL Klavye Önerisi

Keychron da latency değerleri yüksek olduğu için Origins Core aldım bende bugün elime ulaştı. 1019 TL'ye almıştım fakat şu an ek bir indirim de var. Huntsman T. E göre malzeme kalitesi daha iyi ve fiyatı daha uygun.
Enter tuşu büyük olarak alışmıştım bunda küçük bakalım alışabilecek miyim? Bir de yazılım güncellemesi yapmıyor. Herşeyi ingilizce yapmama rağmen olmadı. Yazılım kaldırdım, sistemi resetledim vs. hiçbiri işe yaramıyor.

Bunun dışında tabi biraz alışma süresi olacaktır. Ancak hoşuma gitti klavye.

Enter tuşu büyük olarak alışmıştım bunda küçük bakalım alışabilecek miyim? Bir de yazılım güncellemesi yapmıyor. Her şeyi İngilizce yapmama rağmen olmadı. Yazılım kaldırdım, sistemi resetledim vs. hiçbiri işe yaramıyor.

Bunun dışında tabii biraz alışma süresi olacaktır. Ancak hoşuma gitti klavye.

Dil bölümünde her şeyi İngilizceye alıp PC'yi yeniden başlat. Sadece dil değil diğer her şey İngilizce olmalı. Sonrasında HyperX_AlloyOriginsCore_V2.1.0.6_20191104.exe bu Firmware manuel olarak indirip Update edebilirsin. Daha sonra NGenuity açtığında en son Firmware yüklenecek. Fakat yazılımda zaten pek bir özellik yok. Tekrar Türkçe yaptığında yine çalışmıyor zaten. Ben programdan profilleri F1 F2 ve F3'e tanımladım sonrasında tekrar Türkçe yaptım. Yazılım çalışmıyor fakat FN F1 F2 ve yön tuşlarıyla gerekli ayarlamaları yapabiliyorsun yazılıma gerek yok zaten kısacası.

Dil bölümünde her şeyi İngilizceye alıp PC'yi yeniden başlat. Sadece dil değil diğer her şey İngilizce olmalı. Sonrasında HyperX_AlloyOriginsCore_V2.1.0.6_20191104.exe bu Firmware manuel olarak indirip Update edebilirsin. Daha sonra NGenuity açtığında en son Firmware yüklenecek. Fakat yazılımda zaten pek bir özellik yok. Tekrar Türkçe yaptığında yine çalışmıyor zaten. Ben programdan profilleri F1 F2 ve F3'e tanımladım sonrasında tekrar Türkçe yaptım. Yazılım çalışmıyor fakat FN F1 F2 ve yön tuşlarıyla gerekli ayarlamaları yapabiliyorsun yazılıma gerek yok zaten kısacası.
Evet bu çözüme ulaşmıştım. Dediğimiz gibi dili Türkçe yapınca klavye gözükmüyor. Programın olayı sadece ışık düzeni ise o zaman dediğiniz gibi gerek kalmıyor. Artık sonraki güncellemelerde belki bu sorunu düzeltirler. Teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı