1250 TL'ye Güç Kaynağı, RAM ve SSD Önerisi

Emircelebi35

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar herkese merhaba, bana başlıkta söylediğim bileşenleri bütçeme göre iyi olanlarını önerir misiniz?

Bütçem: 1250 TL.

Elimdeki bileşenler
  • Ryzen 3 3100
  • MSI B450MB-450 Pro Max
  • Palit GTX 1660 Ti
  • Zalman N5 MFkasa

Team T-Force Vulcan Z 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz CL16 Kırmızı Gaming Ram - TLZRD416G3000HC16CDC01 - incehesap.com
Cougar CGR-ST-500 XTC 500W 80+ Power Supply - incehesap.com
WD Green 240GB 2.5" 545MB/465MB/s 3D Nand SSD Disk - WDS240G2G0A (incehesap.com)
Ekran görüntüsü 2021-01-11 014908.png

16GB RAM yapacağım diye kötü PSU tercih etmeyin sakın. High Power PSU gayet işinizi görecek fiyatına göre iyi bir PSU.
Hocam ben de omu düşünüyordum high power'ın bu serisi ve 500w yeterli mi sizce olmadı 8gb ram alırım daha sonra dual Chanel yaparım ama önceliğim psuyu iyi almak mesela xpg pylon 550W nasıl olur?

Hocam, High Power 500W yeterli olacaktır. Endişelenmeyin. Elbette XPG 550W daha iyi. Bütçeye uygun olarak tavsiye ettim. Kaliteli bir PSU. Sizi üzmez.

Hocam ben de omu düşünüyordum high power'ın bu serisi ve 500w yeterli mi sizce olmadı 8gb ram alırım daha sonra dual Chanel yaparım ama önceliğim psuyu iyi almak mesela xpg pylon 550W nasıl olur?
Açıkçası tek bildiğim forumda da gayet sevilen High Power PSU'nun iyi olduğu.

XPG PSU hakkında alınır mı, alınmaz mı gibisinden bir bilgi bulamadım.

Alınır hocam. O da kaliteli bir PSU.

Açıkçası tek bildiğim forumda da gayet sevilen High Power PSU'nun iyi olduğu.

XPG PSU hakkında alınır mı, alınmaz mı gibisinden bir bilgi bulamadım.
Hocam bizim buralarda elektrik kesintisi felan olabiliyor o yüzden biraz garantileyim istedim 550W daha iyi olur diyorlar gtx1660 ti için
Alınır hocam. O da kaliteli bir PSU.
Teşekkür hocam, bizim buralarda elektrik kesintisi felan olabiliyor o yüzden biraz garantileyim istedim 550W daha iyi olur diyorlar gtx1660 ti için siz ne düşünüyorsunuz?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı