1250 TL'ye klavye önerisi

Bütçe
1250

kavun35

Picopat
Daha fazla  
Şu an kullandığım klavye Havit KB870l çok memnunum ama boyutu çok büyük, sığdıramıyorum masaya. Mümkün olduğunca %100'den daha küçük bir model olursa iyi olur ve beyaz olursa da olur.

Şu an kullandığım klavye Havit KB870l çok memnunum ama boyutu çok büyük, sığdıramıyorum masaya. Mümkün olduğunca %100'den daha küçük bir model olursa iyi olur ve beyaz olursa da olur.

Cevap verecek YÖK'mü bluforce Titan düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Cevap verecek YÖK'mü bluforce Titan düşünüyorum.
Titan fena değil ama çok da bir kalite beklemeyin bu bütçelerdeki mekanik klavyelerden. İkinci ele yönelmenizi tavsiye ederim ama illa sıfır olacaksa Titan düşünülebilir.

Ona ek olarak bütçen biraz daha çıkarsa aula win68 düşünebilirsin.

Yine aşırı kaliteli diyemem ama Titandan kat kat iyidir ve amazon garantisiyle almış olacaksın.

Titan fena değil ama çok da bir kalite beklemeyin bu bütçelerdeki mekanik klavyelerden. İkinci ele yönelmenizi tavsiye ederim ama illa sıfır olacaksa Titan düşünülebilir.

Ona ek olarak bütçen biraz daha çıkarsa Aula Win68 düşünebilirsin.

Yine aşırı kaliteli diyemem ama Titan'dan kat kat iyidir ve Amazon garantisiyle almış olacaksın.

Hocam normalde klavyemi 4-5 ay önce aldım memnunum ama çok büyük geliyor %100 olduğu için. Titan için güzel diyorlar o zaman Titan'ı şubatta alacağım bütçem çıkarsa biraz daha attığınızı alırım ve ayrıyeten şu an kullandığım klavyeyi kaça satabilirim?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı