1250TL Ekran Kartı Önerisi

Yani biraz para ayırıp ekran kartına para bıraksamıydım demek istedim, işlemci aşırı lüksemi kaçtı?
Ryzen 2600 alıp kalan parayı ekran kartına ekleyebilirdin evet. Ama sanırım almışsın artık sistemi üzülmeye gerek yok. Şuanki ekran kartı bütçeni arttırmanı öneririm.

3600X değilde belki 3600 alıp daha üst ekran kartı alınabilirdi.
Yok efsane cuma da aldım zaten aralarında max 100TL fark vardı değmezdi X almak daha mantıklı oldu 2600 belki olabilirdide almışken tam alayım dedim bakalım.
Ryzen 2600 alıp kalan parayı ekran kartına ekleyebilirdin evet. Ama sanırım almışsın artık sistemi üzülmeye gerek yok. Şuanki ekran kartı bütçeni arttırmanı öneririm.
Ne kadarlık bir kart önerirsiniz peki RX 590 RX 580 1000TL buldum bunlar kurtarmız mı işimizi işlemcimin altındamı kalırlar?

Yok efsane cuma da aldım zaten aralarında max 100TL fark vardı değmezdi X almak daha mantıklı oldu 2600 belki olabilirdide almışken tam alayım dedim bakalım.

Ne kadarlık bir kart önerirsiniz peki RX 590 RX 580 1000TL buldum bunlar kurtarmız mı işimizi işlemcimin altındamı kalırlar?
Ya olur tabi ki. Fiyat performanslama için diyorum. Bütçeni bilemiyorum tabi. Bende Ryzen 2600 + RTX 2060 var :D

Merhabalar, yeni bir sistem için detaylı bilgileri aldıkdan sonra parçaları topladım.
Donanımlar şunlar; DVI,VGA girişli Casper 720P 60HZ Monitör 2012 Model, R5 3600X İşlemci, 2x8GB RAM, SilverStone 600w +80P PSU, Aerocool One Eclipse Kasa, 240GB SSD, MSI MAX Tomahawk Anakart.
Bu sistemi topladım, işlemci ile anakartı ağırlık verdim ki ilerde bu 2 parçayla uğraşmak istemediğimden.
Ama böyle bir şey yapmam da ekran kartına oldu gibi çünkü şuan bütçem yok, 2-3 aya 1250 TL civarı bir ekran kartı almayı planlıyorum. Sizden de bundan dolayı önerilerinizi bekliyorum, şua nlık RX 460 ile idare edeceğim.
Sapphire rx 580 8gb

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı