- Makaleler
- 42
3600X değilde belki 3600 alıp daha üst ekran kartı alınabilirdi.
Ryzen 2600 alıp kalan parayı ekran kartına ekleyebilirdin evet. Ama sanırım almışsın artık sistemi üzülmeye gerek yok. Şuanki ekran kartı bütçeni arttırmanı öneririm.Yani biraz para ayırıp ekran kartına para bıraksamıydım demek istedim, işlemci aşırı lüksemi kaçtı?
Yok efsane cuma da aldım zaten aralarında max 100TL fark vardı değmezdi X almak daha mantıklı oldu 2600 belki olabilirdide almışken tam alayım dedim bakalım.3600X değilde belki 3600 alıp daha üst ekran kartı alınabilirdi.
Ne kadarlık bir kart önerirsiniz peki RX 590 RX 580 1000TL buldum bunlar kurtarmız mı işimizi işlemcimin altındamı kalırlar?Ryzen 2600 alıp kalan parayı ekran kartına ekleyebilirdin evet. Ama sanırım almışsın artık sistemi üzülmeye gerek yok. Şuanki ekran kartı bütçeni arttırmanı öneririm.
Ya olur tabi ki. Fiyat performanslama için diyorum. Bütçeni bilemiyorum tabi. Bende Ryzen 2600 + RTX 2060 varYok efsane cuma da aldım zaten aralarında max 100TL fark vardı değmezdi X almak daha mantıklı oldu 2600 belki olabilirdide almışken tam alayım dedim bakalım.
Ne kadarlık bir kart önerirsiniz peki RX 590 RX 580 1000TL buldum bunlar kurtarmız mı işimizi işlemcimin altındamı kalırlar?
RX 580 alsam peki 590 ile aralarında dikkate değer fark var mı, buyrun şöyle bir şey buldum; MSI AMD Radeon RX 580 ARMOR 8G OC 8GB 256 bit GDDR5 DX(12) PCI-E 3.0 Ekran Kartı Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyorYa olur tabi ki. Fiyat performanslama için diyorum. Bütçeni bilemiyorum tabi. Bende Ryzen 2600 + RTX 2060 var![]()
Sapphire rx 580 8gbMerhabalar, yeni bir sistem için detaylı bilgileri aldıkdan sonra parçaları topladım.
Donanımlar şunlar; DVI,VGA girişli Casper 720P 60HZ Monitör 2012 Model, R5 3600X İşlemci, 2x8GB RAM, SilverStone 600w +80P PSU, Aerocool One Eclipse Kasa, 240GB SSD, MSI MAX Tomahawk Anakart.
Bu sistemi topladım, işlemci ile anakartı ağırlık verdim ki ilerde bu 2 parçayla uğraşmak istemediğimden.
Ama böyle bir şey yapmam da ekran kartına oldu gibi çünkü şuan bütçem yok, 2-3 aya 1250 TL civarı bir ekran kartı almayı planlıyorum. Sizden de bundan dolayı önerilerinizi bekliyorum, şua nlık RX 460 ile idare edeceğim.
Genelde RX 590 Nitro öneriliyor ama bu tip karşılaştırmalar için yeni bir konu açabilirsin. Var olanlardan devam edebilirsin. Radeon ekran kartları konusu biraz tartışma konusu oluyor..RX 580 alsam peki 590 ile aralarında dikkate değer fark var mı, buyrun şöyle bir şey buldum; MSI AMD Radeon RX 580 ARMOR 8G OC 8GB 256 bit GDDR5 DX(12) PCI-E 3.0 Ekran Kartı Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
Hocam monitörde DVI ve VGA girişi var bu kartlarda bu 2 giriş yok mu?Genelde RX 590 Nitro öneriliyor ama bu tip karşılaştırmalar için yeni bir konu açabilirsin. Var olanlardan devam edebilirsin. Radeon ekran kartları konusu biraz tartışma konusu oluyor..
RX 590 Nitro+ olanda DVI-D, HDMI, 2x Displayport yazıyor.Hocam monitörde DVI ve VGA girişi var bu kartlarda bu 2 giriş yok mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.