125CC başlangıç motor tavsiyesi

Emirhan0572

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. 125CC başlangıç motoru önermenizi istiyorum. Bütçe maksimum zorlasam 85k civarı vs. güzel kaliteli kronik sorunu olmayan bir motor önerir misiniz? Daha önce motor sürümüşlüğüm olmadı.

Merhaba arkadaşlar. 125CC başlangıç motoru önermenizi istiyorum. Bütçe maksimum zorlasam 85k civarı vs. güzel kaliteli kronik sorunu olmayan bir motor önerir misiniz? Daha önce motor sürümüşlüğüm olmadı.

Motorun bu yaşlarda boş olacağını düşünüyorum. Büyük ihtimal 16 yaşındasın. 2-3 yıl daha bekleyip araba ehliyeti daha mantıklı. Bir Tofaş bile motorlardan daha güvenli.

Kronik istemiyorsan ya Japon ya Japon :D 2800 dolar ediyor paran 1000 de vergi alıyor devlet zaten 1800EDE kroniksiz bir şey gelmez çinlileri adamakıllı sür sıkıntı çok çıkarmaz Japon'u zorla sıkıntı çıkarmaz.

Drift L tuzagına düşmede ne alıyorsan al😀
TVS Raider öneririm veya RKS RK125s.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Drift L tuzagına düşmede ne alıyorsan al😀
TVS Raider öneririm veya RKS RK125s.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yolda gördüğüm bir kurye TVS rtr apaçimi ne bir şeyler demişti 200.000 km 1 kere debriyaj balatası değişerek yol gitmiş sağlam motor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı