125CC motor önerisi

RS125 ya da mt 125 hakkında düşünceniz nedir? Bu motorları da görüp beğenmiştim ama hakkında pek bir fikrim yok.
İlk motor olarak önermem. Başlangıç olarak Drift L gibi ucuz bir motor seçmelisin ki bol bol düştüğünde için yanmasın.

İlk motorun olacak düşüreceksin, kötü vites atacaksın o yüzden MT 125 falan hayal.

CBR 125 düşürürsen masraflı olur, tavsiyem Honda CB 125e.

Honda varken Drift falan alınmaz.

Yani 100-150 bin
125cc için para israfı olur, bu paranı sakla A2 alınca R25 falan alırsın.

İlk motorun olacak düşüreceksin, kötü vites atacaksın o yüzden mt 125 falan hayal.

CBR 125 düşürürsen masraflı olur, tavsiyem Honda cb 125e.

Honda varken drift falan alınmaz.

125CC için para israfı olur, bu paranı sakla A2 alınca R25 falan alırsın.

Hocam pek bilmiyorum ondan soruyorum yanlış anlamayın neden Honda varken drift alınmaz farkı nedir?

Bajaj dominar 250 ile başlıyabilirsin, A2 ehliyetin varsa sıkıntı yaşamazssın.
(125CC yazdın fakat bütçene göre önerdim!)

Yaşım tutmuyor şu an için maalesef A2 ehliyete. Teşekkür ederim.

Hocam pek bilmiyorum ondan soruyorum yanlış anlamayın neden Honda varken drift alınmaz farkı nedir?

Yaşım tutmuyor şu an için maalesef A2 ehliyete. Teşekkür ederim.
Hocam drift l güzel motordur lakin sizin bütçeniz daha güzel motorlar alabilir herhangi bi beğendiğiniz 125cc motor varmıdır.

Hocam drift l güzel motordur lakin sizin bütçeniz daha güzel motorlar alabilir herhangi bi beğendiğiniz 125cc motor varmıdır.
Yani pek kalite bilmiyorum yeni yeni böyle bir isteğim oluştu fakat görünüş olarak mt 125 bana çok hoş gelmişti. Ancak ilk motorun düşüp kalkarsın ucuz bir şeyle başla denilince mantıklı geldi açıkçası.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı