125CC motor önerisi

SefaGmssy

Kilopat
Yer
İzmir Texas
Daha fazla  
Meslek
Öğrenciyiz
İyi günler forum üyeleri. Yakında A1 ehliyeti alacağım ardından okul döneminde Antalya'da kullanmak için motor alacağım, bazı arkadaşlarım bana su soğutmalı al diyor sıcak havalarda motor zorlanmasın diye ve Mondial'in motorlarını önermiyorlar, Mondial'den uzak mı durmalıyım?
Motorlardan çok anlamıyorum ama şu an aklımda 3 model var.

Önerdiğiniz başka motor var mı?

İyi günler forum üyeleri. Yakında A1 ehliyeti alacağım ardından okul döneminde Antalya'da kullanmak için motor alacağım, bazı arkadaşlarım bana su soğutmalı al diyor sıcak havalarda motor zorlanmasın diye ve Mondial'in motorlarını önermiyorlar, Mondial'den uzak mı durmalıyım?

Bütçe ne kadar?

Mondial'i bayağı bir araştırdım. Ve piyasadaki en F/P motor markası. Hem parçası bulunabilir, hem de yetkili servisi fazla.

Mondial bence de alınmaz, benim tercihim freccia 125 den yana olurdu. Sıvı soğutmalı bütçe çıkarsa kesinlikle sıvı al derim.

Mondial'i bayağı bir araştırdım. Ve piyasadaki en F/P motor markası. Hem parçası bulunabilir, hem de yetkili servisi fazla.
50 cc için alınır bence hocam Mondial, b ehliyeti olanlar için.

90.000-100.000 civarı ve otomatik bakıyorum.

RKS vrs 125 al hem absli hem sıvı soğutmalı.

Otomatik olmuyor onlar hocam vitessiz oluyor. Bütçe freccia 125'e çıkarsa ben onu tavsiye ederim.

Freccia 125 güzel model bütçen çıkışmazsa vrs 125'e bak bütçene uygun ve freccia ile aynı teknolojileri barındırıyor.

RKS vrs 125 al hem absli hem sıvı soğutmalı.

Freccia 125 güzel model bütçen çıkışmazsa vrs 125'e bak bütçene uygun ve freccia ile aynı teknolojileri barındırıyor.
Bence de en mantıklısı çıkıyorsa freccia 125 çıkmıyorsa vrs 125 alınabilir. Beygir gücü olarak da çoğu 125 cc motordan ikisinin de iyi olması da büyük artısı bence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı