125CC motor önerisi

EfeAkkaya

Hectopat
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Sistemi ne sen sor ne ben söyleyeyim.
Monitör: MSİ G274 QPF QD
Kulaklık: HyperX Alpha Wireless
Mouse: ASUS ROG GLADIUS III AimPoint
Klavye: Z11
Telefon: S20FE
GamePad: GC30 V2
Meslek
Yazılım Ve Donanım(Öğrenci)
Aklımda TVS Raider vardı ama vazgeçtim. Bütçe olarak çok absürt olmadığı sürece sıkıntım yok 100-120 zorlarım.
Aklımda Benelli 125 s ve Pulsar ns 125 var. (Drift L ve TVS Raider önermeyin)
@Görkem Umut @ItsAllGoodman @596802 Hocalarım siz ne diyorsunuz?

Aklımda TVS Raider vardı ama vazgeçtim. Bütçe olarak çok absürt olmadığı sürece sıkıntım yok 100-120 zorlarım.
Aklımda Benelli 125 s ve Pulsar ns 125 var. (Drift L ve TVS Raider önermeyin)
@Görkem Umut @ItsAllGoodman @596802 hocalarım siz ne diyorsunuz?

Sıfır almanı önermem acemisin çünkü düşüp kalkacaksın sıfır motora yazık olur. 2. elde bulabilirsen uyguna CBR125R öneririm onun dışında Benelli125s güzel fakat çok pahalı 40-45e de Drift L bulabilirsin. Senin yerine olsam uygun CBR125R alırım gayet iyi motor top Speed'i 136ydı galiba gayet yeterli (MT125'te bakabilirsin naked seviyorsan)

Sıfır almanı önermem acemisin çünkü düşüp kalkacaksın sıfır motora yazık olur. 2. elde bulabilirsen uyguna CBR125R öneririm onun dışında Benelli125s güzel fakat çok pahalı 40-45e de Drift L bulabilirsin. Senin yerine olsam uygun CBR125R alırım gayet iyi motor top Speed'i 136ydı galiba gayet yeterli (MT125'te bakabilirsin naked seviyorsan)
CBR sevmiyorum. MT125 oldukça overpriced.

Sıfır almanı önermem ace misin çünkü düşüp kalkacaksın sıfır motora yazık olur. 2. elde bulabilirsen uyguna CBR125R öneririm onun dışında Benelli125s güzel fakat çok pahalı 40-45e de Drift L bulabilirsin. Senin yerine olsam uygun CBR125R alırım gayet iyi motor top Speed'i 136ydı galiba gayet yeterli (MT125'te bakabilirsin naked seviyorsan)

CBR 125 Çok güzel evet ama artık eskidi. Kesinlikle temizini bulman gerekli. Parça maliyeti ve usta konusunda sıkıntı çekmezsin. Tip olarak da diğerlerinden çok daha güzel. Ama şöyle bir durum var: Bu motorlar düşük CC olduğu için kullanıcılar genelde üst devirlerde kullanıyor. Bu da motosiklete zarar veriyor. Ayrıca bunları alanlar genelde acemiler olduğu için hor kullanılmış olma ihtimalleri çok yüksek. Özellikle CBR gibi eski 125'lik motorlardan almayı düşünürsen temizini bulmaya özen göster. Sonuçta Honda bakımlısını bulursan üzmez.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı