125CC motor önerisi

Ne alacak 120 bine? Merak ettim.

Aynen, seneye yaza kadar beklesin. 2 hafta sonra çıkacak dendi sanki.

Kardeşim neden üstüme geliyosun? Adam diyor ki motor büyük olsun kiloluyum boyum uzun diyor ve yeni model olsun diyor NK125'te büyük ve yeni model çıktığında almasını önerdim. Neden üstüme oynuyorsun?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yok 500 bin olur.

Normalde yapacaklardı zaten son zamanlarda arttırdıklarında tepki gelince düşürdüler yine.
Ortada Yamaha olunca ben her zaman yüksek fiyat bekliyorum.

Kardeşim neden üstüme geliyosun? Adam diyoki motor büyük olsun kiloluyum boyum uzun diyor ve yeni model olsun diyor NK125'te büyük ve yeni model çıktığında almasını önerdim neden üstüme oynuyosun

Motordan anlamadığını düşünüyorum.

Konuyu kapatın lütfen yoksa kitleteceğim. Bir de görkem hocamın yorumlarını almak istiyorum o yüzden şu an konu açık.

Kardeşim neden üstüme geliyosun? Adam diyor ki motor büyük olsun kiloluyum boyum uzun diyor ve yeni model olsun diyor NK125'te büyük ve yeni model çıktığında almasını önerdim. Neden üstüme oynuyorsun?
125 NK diye bir motosiklet piyasada yok. Büyük ve kilolu olsa da ehliyet sınırı var, biz de biliyoruz büyük motor önermeyi. Saçma fikirlerini kendine sakla.

Normalde yapacaklardı zaten son zamanlarda arttırdıklarında tepki gelince düşürdüler yine.
Ortada Yamaha olunca ben her zaman yüksek fiyat bekliyorum.
Yamaha'yla ortak olmaları motoru 200 bin yapacakları anlamına gelmiyor.

pulsar ns125 tercih ederim. Bilindikten şaşmayın benelli servisleri kuba rks bayileri ve alayı beş para etmez servisler garantideki motoru kullanıcı hatası diye geri çeviriyorlar. Parçasıda bajaj kadar çabuk ve kolay bulunmaz

Motordan anlamadığın bariz belli 7 yaşında motor. Bir motorun ömrü nereden baksan 15 20 sene var şu an hala piyasada 2006 model r1'ler satılıyor bir sorun olacağını sanmıyorum.

Motordan anlamadığın belli dediğin adamı tanısan keşke. 2006 model R1 satılıyor olması onun ölmüş olmadığı anlamına gelmez. Belki de o R1'i hayatın boyunca hiç görmedin ama ben senelerce sürdüm.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı