- Makaleler
- 3
Yok 500 bin olur.Yamaha ile ortak bir motor o.
Min 200k olacaktır fiyatı.
Ayrıca haftaya çıkmıyor motor.
Yok 500 bin olur.Yamaha ile ortak bir motor o.
Min 200k olacaktır fiyatı.
Ayrıca haftaya çıkmıyor motor.
Ne alacak 120 bine? Merak ettim.
Aynen, seneye yaza kadar beklesin. 2 hafta sonra çıkacak dendi sanki.
Yok 500 bin olur.
Kardeşim neden üstüme geliyosun? Adam diyoki motor büyük olsun kiloluyum boyum uzun diyor ve yeni model olsun diyor NK125'te büyük ve yeni model çıktığında almasını önerdim neden üstüme oynuyosun
125 NK diye bir motosiklet piyasada yok. Büyük ve kilolu olsa da ehliyet sınırı var, biz de biliyoruz büyük motor önermeyi. Saçma fikirlerini kendine sakla.Kardeşim neden üstüme geliyosun? Adam diyor ki motor büyük olsun kiloluyum boyum uzun diyor ve yeni model olsun diyor NK125'te büyük ve yeni model çıktığında almasını önerdim. Neden üstüme oynuyorsun?
Yamaha'yla ortak olmaları motoru 200 bin yapacakları anlamına gelmiyor.Normalde yapacaklardı zaten son zamanlarda arttırdıklarında tepki gelince düşürdüler yine.
Ortada Yamaha olunca ben her zaman yüksek fiyat bekliyorum.
Bu arada motorun biraz heybetli olmasını istiyorum sebebi hem ben yaklaşık 1.85 boy 100 kilo civarıyım yanıma biri daha gelince sorun olsun istemiyorum.
Motordan anlamadığın bariz belli 7 yaşında motor. Bir motorun ömrü nereden baksan 15 20 sene var şu an hala piyasada 2006 model r1'ler satılıyor bir sorun olacağını sanmıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.