Voge R125/SYM NH X 125/Bajaj NS 125. Sıfır motor alacaksan üçü dışında motorlara bakma, gerek yok. ABS'li motor tercih et ve alırken de servis/yedek parça durumunu araştır. Benim bildiğim ve diğer Voge kullanıcılarından duyduğum kadarıyla Voge R125'te aman aman bir parça sorunu yok. Bajaj desen parçasını Trendyol üzerinde bile bulursun. Sym köklü bir marka ve önerdiğim modeli de gayet kaliteli ama parça konusunda o kadar fazla bilgim yok.
Scooter tarzı hoşuna gidiyorsa Voge'nin SR1'i de üzmez. Parça kalitesi olarak gayet iyi ve parçalarını değiştirmek istersen orijinal PCX parçaları alıp değiştirebilirsin bu sayede daha da sağlam olur. ABS+TCS mevcut gerçekten yeni kullanıcı dostu bir motor. Satmak isteyeceğin zaman da hızlıca gider diye düşünüyorum çünkü kurye tarafında da tercih edenler var.
Scooter tarzı hoşuna gidiyorsa Voge'nin SR1'i de üzmez. Parça kalitesi olarak gayet iyi ve parçalarını değiştirmek istersen orijinal PCX parçaları alıp değiştirebilirsin bu sayede daha da sağlam olur. ABS+TCS mevcut gerçekten yeni kullanıcı dostu bir motor. Satmak isteyeceğin zaman da hızlıca gider diye düşünüyorum çünkü kurye tarafında da tercih edenler var.