125CC Racing motor önerisi

2 yıl sonra A2 almayacağım reis.
O zaman geçmiş olsun.
Bu fiyatlarda 125cc racing motorların büyük çoğunluğu zengin apaçilerin altında hurda olan motorlar.

Yakıt ve parça ekonomisi Discoveryde daha iyi ayrıca motoru da honda kadar uzun ömürlü. Bajaj sağ olsun 2. eli de hızlı gidiyor.
Discovery'de bir anlamı kalmadı anlaşılan. Commuter motor, arkadaşa racing lazım.

Kardeşim öyle çok bir beklentim yok. Gezip tozmayacağım sürekli. İyi görünsün, arıza çıkartmasın yeter. Biraz yanlayıp, karı kıza hava atacağız nihayetinde. "Yok ben rahatlığa önem veriyorum, çok gezeceğim, çok tozacağım, konfor lazım" diye kıvırmaya gerek yok, gerçek bu.

O Zaman RKS RNX 125 alacak geçecek bu fiyata.
Çöp derdim ancak başka da alternatif yok sanırım.
Kardeşim öyle çok bir beklentim yok. Gezip tozmayacağım sürekli. İyi görünsün, arıza çıkartmasın yeter. Biraz yanlayıp, karı kıza hava atacağız nihayetinde. "Yok ben rahatlığa önem veriyorum, çok gezeceğim, çok tozacağım, konfor lazım" diye kıvırmaya gerek yok, gerçek bu.
Sen bilirsin bişi demedik zaten, sadece istişare yapıyoruz.

YBR'den çok daha ucuz dostum, artı değil mi bu ?
ESDler ile aman aman fiyat farkı yok aralarında ama nihayetinde bomboş motorlar açıkçası.
RKS RNX 125 ya da eski kasa CBR 125 çek.

RKS alırsan hayatın kararır.
125CC racing motor alma ayrıca kesinlikle tatmin etmiyor. 200CC racing kullanıyorum racing hissiyatını alamıyorum gerek yok.
Sıfır istiyorsan Drift L ikinci el istiyorsan MT125 olabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı