125CC Racing motor önerisi

@totra_proska A1'den dolayı. Bu arada hayır gelmeyecek derken hangi manada?
O zaman dediğim gibi CB125e benzeri bir motor alıp 2 sene kullan ardından düzgün bir motor alırsın.

125cc racing motorların tasarım dışında manası yoktur, hele düşürünce cüzdanın baya üzülür.
Grenajları çatır çutur kırılıyor hepsinin.

Çok hoş gözükmüyor olabilir ama parça uygunluğu yedek parça bulunabilirliği servis ağı dayanıklılık açısından en iyi serilerden biridir Bajaj'ın discovery serisi.

Çok hoş gözükmüyor olabilir ama parça uygunluğu yedek parça bulunabilirliği servis ağı dayanıklılık açısından en iyi serilerden biridir Bajaj'ın discovery serisi.
Hocam en az 2017 model bir şey önerir misin? Ayrıca hakikaten hoş gözükmüyor ve tasarım için alıyorum zaten. Bir de totra'nın dediği CB125e'ye ne diyorsun?
125cc racing motorların tasarım dışında manası yoktur, hele düşürünce cüzdanın baya üzülür.
Grenajları çatır çutur kırılıyor hepsinin.
Tasarım için alıyorum zaten. Gider scooter alırım istersem.

Hocam en az 2017 model bir şey önerir misin? Ayrıca hakikaten hoş gözükmüyor ve tasarım için alıyorum zaten. Bir de totra'nın dediği CB125e'ye ne diyorsun?

Tasarım için alıyorum zaten. Gider scooter alırım istersem.
CB125E çok aşırı boş bir motor. YBRden farkı yok gözümde hiçbir artısı yok. İyi bakılmışsa masraf çıkarmaz sadece o kadar. Ayrıca CB125E'ler de 13 model falan. Discovery alır geçerim o paraya.

CB125e alsın daha iyi, 2 yıl sonra rahat satar.
Yakıt ve parça ekonomisi Discoveryde daha iyi ayrıca motoru da honda kadar uzun ömürlü. Bajaj sağ olsun 2. eli de hızlı gidiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı