125TL Sessiz klavye önerisi

Makaleler
1
Arkadaşlar tuş sesinin az olması çok önemli. Bunu vurgulamak istiyorum. Tuş sesi olabildiğince az olsun. İlk 80TL olan bütçemi 125’e kadar çıkarttım. Aklımda şu modeller var;
  • Logitech G103
  • Logitech G105
  • A4 Tech Bloody B120
  • Devastator 2 (indirimli)
Bunlar arasından en az seslisi hangisidir? Başka önerilere de açığım. Klavye konusu açmaktan sıkıldım gerçekten arkadaşlar. Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:
İlk 3'ünü kullandım. Bana en sessizi Bloody B120 gibi geldi. Ama Logitech olanların basış hissi daha tok gibiydi. Bana göre aralarında pek bir fark yoktur diye düşünüyorum. Bence Devastator 2 alabilirsin.

Bence hiç de rahatsız edici bir sesi yok fakat 0 ses istiyorsanız öbür ürünlere yönelin. Öbür ürünleri deneme fırsatım olmadı.
Sessiz bir ortamda baş ağrıtır mı devastator 2? Genelde sessiz ortamda okuduğum bölüm gereği kod yazma çalışmaları yapıyorum. Şu an kullandığım mekanik sesli Tigoes K9 klavye aşırı derece de baş ağrıtıyor. O nedenle sessiz istiyorum.

Sessiz bir ortamda baş ağrıtır mı devastator 2? Genelde sessiz ortamda okuduğum bölüm gereği kod yazma çalışmaları yapıyorum. Şu an kullandığım mekanik sesli Tigoes K9 klavye aşırı derece de baş ağrıtıyor. O nedenle sessiz istiyorum.
Yok. Ağrıtacak derecede bir sesi yok. Arkadaşıma Tigoes K9 almıştım doğum gününde ordan bilirim K9'u gerçekten sesli bir klavye.

Yok. Ağrıtacak derecede bir sesi yok. Arkadaşıma Tigoes K9 almıştım doğum gününde ordan bilirim K9'u gerçekten sesli bir klavye.
Çok arada kaldım. G105 sadeleği hoşuma gidiyor. Devastator 2 kaba görünüyor sanki. Size şöyle bir soru sorayım. Neden devastator 2 ? Diğerlerinden ne gibi artısı var?

Daktilo gibi klavye gerçekten. Çok hoşuma gidiyor muadillerine göre ama yan odada uyumaya çalışan bir arkadaşınız varsa kullanmak hiç de mantıklı değil. Denedim ve sonu pek hoş olmuyor. :D

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı