128 Bit vs 64 Bit ekran kartı

RX 550 gibi bir ekran kartı İntel Pentium E6300 ile darboğaz yapar mı?

GTX 750Ti İntel Pentium E6300 ile darboğaz yapar mı?

O ekran kartı iyi gibi görüküyor fakat İntel Pentium E6300 ile darboğaz yapar mı?
Evet, söz ettiğiniz 2 ekran kartını da darboğaz yapıcaktır.

Darboğaz olacaktır İşlemcin 2 çekirdek 4 çekirdekli Xeon 5450 ye geçip RX550 ya da GTX 750 ti alırsanız güzel olur ama sanırım anakartıda değiştirmeniz gerek pentiumlu anakartlar Xeon ya da quad core desteklemiyor diye biliyorum
Anakartı değiştiremiyoruz bide 4 çekirdekli işlemci alırsak FSB değeri kaç olursa olsun max 800 kullanılıyor anakart

Sanırım anakartın 800 fsb destekliyor anakart modelini yazar mısın? Benim bildiğime göre pentium anakartlar Xeon ve quad core desteklemiyor bendede pentium anakart var en sağlıklısı muhteşem cumayı bekleyip sisteminizi full değiştirmek olacaktır

Sanırım anakartın 800 fsb destekliyor anakart modelini yazar mısın? Benim bildiğime göre pentium anakartlar Xeon ve quad core desteklemiyor bendede pentium anakart var en sağlıklısı muhteşem cumayı bekleyip sisteminizi full değiştirmek olacaktır
P5GZ-MX

Anakartın çift çekirdek işlemci ve 800 fsb işlemci destekliyor eski bir anakart.150 TL ye DDR3 1300 fsb destekleyen anakartlar var onlara geçin ve önerilen ekran kartlarından hangisi size uygunsa onu seçin yanınada Xeon E5450 4 çekirdek işlemci alıp overclock yapın eğer yeni anakart almazsanız güzel bir işlemci takamazsınız yani ekran kartından verim alamazsınız darboğaz olur

Anakartın çift çekirdek işlemci ve 800 fsb işlemci destekliyor eski bir anakart.150 TL ye DDR3 1300 fsb destekleyen anakartlar var onlara geçin ve önerilen ekran kartlarından hangisi size uygunsa onu seçin yanınada Xeon E5450 4 çekirdek işlemci alıp overclock yapın eğer yeni anakart almazsanız güzel bir işlemci takamazsınız yani ekran kartından verim alamazsınız darboğaz olur
Anakartım en fazla 800 fsb desteklemiyor 4 çekirdekli işlemcilerde sadece maksimum 800fsb alabiliyorum
E6300 takarsam 1066 fsb de çalışacak örneğin

Pentium işlemciler o ekran kartlarını beslemez ama genede siz bilirsiniz pubg felan oynamayacaksınız yeterli bir sistem olur. Benim size tavsiyem 400 w psu,ddr 3 destekli anakart 4 GB DDR3 1333mhz ram xeon 5450 ve önerilen ekran kartlarından uygun olanı seçerseniz güzel bir sistem olur o sisteme para harcamayın muhteşem cumaya kadar para biriktirip dediğim sistemi alın tabi başkalarınada danışın onlarda yardım ederler

Pentium işlemciler o ekran kartlarını beslemez ama genede siz bilirsiniz pubg felan oynamayacaksınız yeterli bir sistem olur. Benim size tavsiyem 400 w psu,ddr 3 destekli anakart 4 GB DDR3 1333mhz ram xeon 5450 ve önerilen ekran kartlarından uygun olanı seçerseniz güzel bir sistem olur o sisteme para harcamayın muhteşem cumaya kadar para biriktirip dediğim sistemi alın tabi başkalarınada danışın onlarda yardım ederler
R7 240 2GB 128 Bit ekran kartı E6300 ile darboğaz yapamıyacağı için kararım: R7 240 2GB 128 Bit
Hem vga girişi de var hdmi to vga gibi aparatlarlada uğraşmam

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı