12900k ve RTX 3080 Ti sistem toplama

Yardımlarınız için çok teşekkür ederim gerçekten. Custom sıvı soğutma parçalarını şimdiden alamıyorum maalesef önce ana parçaları almaya başladım o sonraki iş olduğu için zamanı gelince sizden yardım talebinde bulunurum.

Bu SSD'yi almayı düşünüyorum. Anakartın M.2 desteği mevcut pcle 4.0 desteği de var. Anakartım bu SSD için uyumlu olur mu hızından faydalanabilir miyim?

Faydalanırsın, alınabilecek en iyi m2 ssd fiyatı uygun.

Yardımlarınız için çok teşekkür ederim gerçekten. Custom sıvı soğutma parçalarını şimdiden alamıyorum maalesef önce ana parçaları almaya başladım o sonraki iş olduğu için zamanı gelince sizden yardım talebinde bulunurum.

Bu SSD'yi almayı düşünüyorum. Anakartın M.2 desteği mevcut pcle 4.0 desteği de var. Anakartım bu SSD için uyumlu olur mu hızından faydalanabilir miyim?

Tabii ki olur artık böyle ürünler çoğu anakart destekli ve sizin anakartınız çok iyi bir model o yüzden problem olmaz. Sıvı soğutma yapacağınız zaman eğer tekrar konu açarsanız beni etiketlerseniz yardımcı olurum. Aklınıza takılan farklı soru olursa burdan da etiketlerseniz cevaplarım iyi akşamlar.

Faydalanırsın, alınabilecek en iyi m2 ssd fiyatı uygun.
Teşekkürler hocam

Tabii ki olur artık böyle ürünler çoğu anakart destekli ve sizin anakartınız çok iyi bir model o yüzden problem olmaz. Sıvı soğutma yapacağınız zaman eğer tekrar konu açarsanız beni etiketlerseniz yardımcı olurum. Aklınıza takılan farklı soru olursa buradan da etiketlerseniz cevaplarım iyi akşamlar.

Teşekkür ederim yardımlarınız için zamanı geldiğinde sizi etiketleyip kapınızı çalarım iyi akşamlar dilerim. 🙏

Technopat Haberler

Geri
Yukarı