13.000 TL bilgisayar toplama

5700 XT ekran kartını risk faktörünü göz önünde bulundurarak satın alabilirsiniz.
Bu iki kart birbirleriyle ezeli rakipler.
Risk almak istemiyorum açıkçası :) Ben Asus ROG Strix 2070 oc 8GB kullanmaktayım ve çok memnunum. Bu sistemi de kardeşim için toplayacağım fakat uzun süredir, sistem toplamadım ve piyasaya çok hakim değilim. Karar veremedim açıkçası sıfırdan bir sistem toplamam gerek gibi gözüküyor şu anda kafam çok karıştı :)

Risk almak istemiyorum açıkçası :) Ben Asus ROG Strix 2070 oc 8GB kullanmaktayım ve çok memnunum. Bu sistemi de kardeşim için toplayacağım fakat uzun süredir, sistem toplamadım ve piyasaya çok hakim değilim. Karar veremedim açıkçası sıfırdan bir sistem toplamam gerek gibi gözüküyor şu anda kafam çok karıştı :)
Bu sisteme ne dersiniz? 😇
ssss.PNG

Aerocool Kasa hoşuma gitmedi açıkçası fakat tabi ki istediğim gibi düzenlemem mümkün değerlendireceğim.
R7 3700X'in i5-9600K dan daha performanslı mı olacağı düşünülüyor genel itibar bu yönde mi acaba?
@nikoplotis @mertvuuk @wOOr @passat @Sylveon
Sonuç olarak bu fiyatda bir kasa için R7-3700X + 2080 ve üstü bir kart mı kullanmalıyım?
İ5-9600K'nın rakibi R5 3600X
Kasayı değiştirebilirsiniz. Benim seçtiğim kasalar bütçeyi aştığı için onu seçmek zorunda kaldım. 😅

Bu Ventus'lar için malzeme kalitesi iyi değil deniyor nedir aslı astarı doğru mu bu bilgi?
Hocam Ventus model olarak farklı sadece chipset olarak milimetrelik farklar bulunuyor sıkıntı olacağını sanmam.

Hocam Ventus model olarak farklı sadece chipset olarak milimetrelik farklar bulunuyor sıkıntı olacağını sanmam.

Ya araştırdığım kadarı ile ucuz konpanentler kullanıyorlarmış bu modellerde çipset aynı olsa da ucuzlatmak için malzemeden kısıyorlarmış birkaç yerde okudum, ve hatta bu modelleri incelemesi yapılsın diye bile göndermiyorlarmış üreticiler.

Ya araştırdığım kadarı ile ucuz konpanentler kullanıyorlarmış bu modellerde çipset aynı olsa da ucuzlatmak için malzemeden kısıyorlarmış birkaç yerde okudum, ve hatta bu modelleri incelemesi yapılsın diye bile göndermiyorlarmış üreticiler.
Doğrudur hocam ben sadece aynı markanın aynı modeline küçük değişikler yaparak piyasaya sürdüğünü sanıyordum teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı